2777
2789
عنوان

میخوام بچه دووممو از پرورشگاه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر دارم. با همسرم میخواستیم بریم یک دختر دقیقا همسن دختر خودمون بیاریم . به همه هم گفتیم . م ...

دوستم اگه ایرادی نداره لطفا جواب منو میدین؟

منم یه دختر دارم اونقدر تنهاست که دلم میگیره

خودم دوست ندارم دیگه باردار شم

تازگیا رفتم تو فکر اینکه یه دختر از پرورشگاه بیارم

که اونم شما میگی خیلی سخت میگیرن

میشه بگین چه سخت گیری هایی میکنن؟

دوستم اگه ایرادی نداره لطفا جواب منو میدین؟ منم یه دختر دارم اونقدر تنهاست که دلم میگیره خودم دوست ...

اول یه بنده خدایی به ما گفت یه پرورشگاهی اسون میگیره . چون میگن بچه توی محیط خانواده بهتر رشد میکنه راحت میدن

بعد که رفتیم دیدیم نه بابا . ازین خبرا نیس

باید یه خونه یا زمین به ارزش ۲۵۰ م تومن به نام بچه بزنی. یا اینکه یه بیمه عمر واسش باز کنی و هر ماه یه مبلغ مشخص به حسابش بریزی

البته این شرایط پارسال بود . امسال نمیدونم چجوریه

بعدم ثبت نام کنی و بعد از یه مدتی بچه رو بهت میدن 

عاشقتونم عشقای من   
اول یه بنده خدایی به ما گفت یه پرورشگاهی اسون میگیره . چون میگن بچه توی محیط خانواده بهتر رشد میکنه ...

ممنونم.

خیلی عجیبه عوض اینکه خوشحال باشن یه بچه خونواده پیدا میکنه....تازه طلبکارن

منم شنیده بودم باید چیزی به نام بچه باشه اما دیگه فکر نمیکردم ارزشش ۲۵۰ میلیون باشه

شاید برای تهران این قیمت باشه....بازم نمیدونم ولی در کل کارشون احمقانه هست....

ممنونم. خیلی عجیبه عوض اینکه خوشحال باشن یه بچه خونواده پیدا میکنه....تازه طلبکارن منم شنیده بو ...

همین دیگه 

با این شرایط خیلی کم هستن که برن بچهای طفلی رو بردارن . من مشهدم عزیز. تهران نیستم

عاشقتونم عشقای من