2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتت همینجوری باشه بهت میاد عزیزم .من صورت زاویه داره بهم میومد

منم همین جوری کوتاه کردم حالا عروسی داریم نمیدونم چه لباسی بپوشم که به این مدل بیاد میشه راهنماییم کنید

منم همین جوری کوتاه کردم حالا عروسی داریم نمیدونم چه لباسی بپوشم که به این مدل بیاد میشه راهنماییم ک ...

کت و شلوار شک میشه با مدل های جدید سرهمی اورال ...سرچ کن اسمش و میاد سرهمی هم جدیده هم شیک عزیزم 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
جدی؟؟خوشبحالت منم فک کنم باید همین کارو انجام بدم

اره بخدا ..انقد راحت شدم ..اصلا روحیم برگشت .خیلی ریزش داشتم

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
من‌چند روز پیش اینکارو کردم خیییییلی هم راضیم .. موهام‌ریزش وحشتناک داشت خداروشکر بند اومد

واقعا کوتاهی توی ریزش موثره؟من موهام ریزش داره تا کمرم هست شوهرم اسرار داره پسرونه کوتاه بزنم من خیلی میترسم

بابا برو كامل كوتاه كن بده پسرونه كنن پستتم ماشين كنه گردنتم خط بندازه

من كه موهام همش كوتاه شوهرم نميزاره بلند كنم موهام ميرسه به گوشام ميگه برو بده ماشين كنن كه دير در بياد