2777
2789

من همیشه پشتشو با ماشین میزنم اما جلوشو میگم حدود ده تا سه سانت بلند باشه و از پشت ب جلو هی بلند تر میشه اینقده هم خوشگل میشه تارشم هیجوقتم پشیمون نشدم😃😃😃کلا دوس دارم راحت وقت گیری نمیکنه و گرمم نمیشه

تا بلند بشه خون،خونت رو میخوره😓البته تنوع هم لازمه اگه صورت گردی داشته باشی حتما بهت میاد یک سال ه ...

آره آفرین ..منم‌صورتم‌گرده و خیلی بهم‌اومده 

حیف نمیشه عکس‌بزارم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بلند بشه خون،خونت رو میخوره😓البته تنوع هم لازمه اگه صورت گردی داشته باشی حتما بهت میاد یک سال ه ...

من تا موقع عروسیم موهام زیر باس نم بود بعد کوتاه کوتاه کردم خیلیم راضیم چون نی نی دارم از خونه درنمیام تن تن شوملم با ماشین موزر موهامو کوتاه میکنه الان مدل جدید میخام

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔
کوتاهه

خب کوتاهه دیگ بیشتر از این کوتاه نکن 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
عزیزم موهات لخته یا فر؟ اگه فر بنظرم نکن من کردم یعنی پدرم دراومد عین گوسفند شده بودم ولی لخت خیلی ...

لخت لخته تو هوا جهت باد میرع برا خودش😳

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔
مدلتو از کجا برداشتی

از نت برداشتم سرچ کن مدل موی یه طرف بلند یه طرف کوتاه یه عالمه عکس میاره 

البته مدام باید همینجوری تمیزش کنی 

من ۷ ماه پیش کوتاه کردم گزاشتم بلند بشه دریغ از یکم بلند شدن زشت ژولیده لونه کلاغ مث چی پشیمونم چون کوتاه بلنده نمیتونم ببندم ه😧😩😩😩😩

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜