2777
2789
 الان از ادرار صبح گاهي گذشته ميشه بزنم !؟ نشون ميده 

من با ادرار صبح زدم

میخای بزن حالا نهایت ی بی بی چک حروم میشه دیگه😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديروز رفتم بزنم گفتم ولش كن  به قول شما دلسرد ميشم  عصبي ميشم  بيخيال شدم امروز با ...

آره منم هر وقت بی بی تو خونه دارم اینجوری وسوسه میشم واسه همون نمیگیرم که دیگه وسوسه نزنم

آرزو دارم از موعد پریودم بگذره

فردا موعدمه ولی هیچ امیدی ندارم😔چون هیچ علائمی ندارم

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
من با ادرار صبح زدم میخای بزن حالا نهایت ی بی بی چک حروم میشه دیگه😁

بي بي چكش مهم نيست مهم  اينكه بهم ميريزم خيلي عصبي ميشم 

بعد دوماه قرص و امپول پريود شم يكم استرسي 

آره منم هر وقت بی بی تو خونه دارم اینجوری وسوسه میشم واسه همون نمیگیرم که دیگه وسوسه نزنم آرزو دارم ...

اخ جون اگه هيج علايمي نداري ممكن هست نشي چون اگه فردا موعدته بايد درد داشته باشي 

سينه كشاله ران كمر اينا 

انشاالله كه مال شما هم مثبت 😍😍😍😍 و پريود نميشي 

من هميشه هستم 

مثبت بود بهم اطلاع بده خوشحال شيم 

بي بي چكش مهم نيست مهم  اينكه بهم ميريزم خيلي عصبي ميشم  بعد دوماه قرص و امپول پريود شم ي ...

بخودت استرس نده الکی 

اگه اعصابت خورد میشه نزن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اخ جون اگه هيج علايمي نداري ممكن هست نشي چون اگه فردا موعدته بايد درد داشته باشي  سينه كشاله ر ...

نمیدونم دعا کن...ولی منکه چشمم آب نمیخوره

باشه عزیزم مثبت بود بهت میگم

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔