2777
2789
عنوان

حس كردن جنين

181 بازدید | 22 پست

دوستان من هفته ٢٠ هستم

يك هفته ست استرس گرفتم كه چرا هنوز تكون خوردن هاي جنينم رو حس نكردم

شنيدم بين هفته ١٨ تا ٢٠ جنين تكون ميخوره براي اولين بار

خيلي نگرانم با اينكه تمام ازمايشام اكي بوده تا الان

شما اولين بار كي حس كردين؟

من بیست وپنج هفته حس کردم ولی بچه دوم روزودتربایدحس کرد

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ٢٥ هفته؟ من شنيدم تا هفته ٢٠ حس ميشه من بچه ي اولمه

منم خونده بودم ولی بستگی به طرف داره به بچه داره ولی من بیست وپنج هفته حس کردم میخوای یه چیزشیرین بخوربه پهلوی چپ درازبکش دستت روبزارروشکمت وکاملا با ارامش شایدحس کنی

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏
من 15 هفته حس کردم. البته من بسیار حساسم. شکمم چربی هم نداره. دقیقا با حسش توی سونو ان تی موقع حرکت ...

تو سونو ان تی به شما جنسیت رو گفتند؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
منم خونده بودم ولی بستگی به طرف داره به بچه داره ولی من بیست وپنج هفته حس کردم میخوای یه چیزشیرین بخ ...

واقعا تاثير داره؟ فقط توي حالت خوابيده به چپ عكس العمل نشون ميده؟ من كلا عادت دارم به راست ميخوابم 😩

تو سونو ان تی به شما جنسیت رو گفتند؟

به من گفتن 

توي ١٢ هفته بهم گفت دختره 

من جدي نگرفتم

بعدش ازمايش سل فري رو دادم و جواب اومد ديدم دختره و دكترم درست گفته بود

چه خوووووب ❤️😍 خوش به حالتون

منم هفته بيستم هنوز اونقد حس نميكنم

يه چيزاي ريز بعضي شبا حس ميكنم ولي اونجوري نيست كه بگم تكون خورده

تو انتي بهم گف پسرتو ١٦ هفته هم گف پسره بعد اون سونو نرفتم