2777
2789
عنوان

مهم مهم

197 بازدید | 16 پست

👌👌👌👌👌

#مهم

از روز سه شنبه تحریم خرید خودروهای صفر و طلا و لوازم خانگی و موبایل  همزمان در سراسر ایران آغاز میشه! با نخریدن به مدت چند ماه قیمت ها واقعی میشه، کافیه چند ماه نخریم.

خواهش میکنم بخوانید،منتشر کنید و پایبند باشید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زحمت نکش عزیزم تمام ملت رفتن 50 تا 50 تا دارن سکه میخرن این حرفا اصلا برای ما ایرانیا صدق نمیکنه همه تا یه چیز گرون میشه بدتر میکنن

عزیزم کی پول داره که بخره؟

خواستید نون و تخم مرغ تحریم کنید خبر بدید منم هستم

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

همه میخرن کوگوش شنوامن که میخوام هیچ چی نخرم بمیرم ازگرسنگی ولی همه چی ارزون بشه چه برسه طلاوسکه که نخریم هم میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔