2777
2789
عنوان

چون حسودی کردین بهش رای دادم😆

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا

همون که مانتو کاربنی داشت؟؟ 🤔🤔🤔

من صبح دیدم برنامشو دیگه واقعا حالم داشت بد میشد زدم یه کانال دیگه

یه جوری حرف میزد انگار بچش از هوا افتاده بود میگفت رها با بقیه نوه ها فرق داره. 😐😐😐😐 بیچاره بقیه نوه ها

همون که مانتو کاربنی داشت؟؟ 🤔🤔🤔 من صبح دیدم برنامشو دیگه واقعا حالم داشت بد میشد زدم یه کانال دی ...

مانتوش کاربنی بود ولی من اینجای حرفشو ندیدم.تا اینجا تاپیک زدن رفتم تلوزیون رو روشن کردم اعجوبه رو ببینم.که خیلی عادی بود به نظرم همه چیزش.اتفاقا به نظرم زن و شوهر خیلی خوش لباس و با سلیقه ایی اومدن.دخترشونم خیلی ناز بود.

مانتوش کاربنی بود ولی من اینجای حرفشو ندیدم.تا اینجا تاپیک زدن رفتم تلوزیون رو روشن کردم اعجوبه رو ب ...

خوشگل و خوش لباس بودن اتفاقا شوهرشم خیلی با شخصیت بود به نظرم ولی بعضی حرفای زنه رو میشنیدم اینجوری میشدم😲

یاد تاپیکای جاری و خواهرشوهری نی نیسایت میفتادم.

دقیقا منم همین احساس رو داشتم😂😂😂😂 همونجا بود که کانال رو عوض کردم

دیگه زیادی ازخودشون تعریف میکردن ادم یه جوری میشد.من که خواستم کانالوعوض کنم دخترم نذاش😐😐مجبورشدم تااخرببینم

خدایا یهویی شکرت😍😍
اونایی که در جریان نیستن برنامه کودک شو رو میگم

خوب این کارا برای کسایی که ذاتن اینجورن بد نیست ولی این خانوم داشت به طور مسخره ای ادا در میاورد که ادم عقش میگرفت😷😷 البته نظر شما هم محترمه😊

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خوشگل و خوش لباس بودن اتفاقا شوهرشم خیلی با شخصیت بود به نظرم ولی بعضی حرفای زنه رو میشنیدم اینجوری ...

اون حرفاشو من نشنیدم ولی تاپیکا رو واسه خنده های خانومه و گرفتن دست همدیگه زده بودن که خیلی تعجب کردم.اگه همچین حرفی زده یعنی خیلی ساده و بی سیاسته

همون که مانتو کاربنی داشت؟؟ 🤔🤔🤔 من صبح دیدم برنامشو دیگه واقعا حالم داشت بد میشد زدم یه کانال دی ...

اره شوهر من ک راجب هیشکی نظر نمیده میگف زنه چقد سبکه هرهر میخنده همش😁😊متنفر شده بود از برنامه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)