2777
2789
عنوان

هووش بچش بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 30 پست
یعنی هیچ داغی ازاین بزرگترنیست هیچ ننگی ازاین بیشترنیست فقط بزاررررریدبرررررررم‌من😠😑

منم بخدا واقعا دلم خیلی لرزید  برای زنه

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

مامانم‌ یه همسایه داره مرده زن دوم گرفته

اورده خونه زن اول

حالا خونه کلا مال زن اوله ها

الانم دارن طبقه بالا رو میسازن که هوو بره بالا 

یکسال ازدواح کردن یه پسر دوماهه هم دارن

فقط من موندم زن اول با وجود شاغل بودن

وخونه داشتن و بابای پولدار چرا مونده پیش هوو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه ی شوهرممم زاییده امشب به دوستش میگفت کثافت چرا چشم روشنی نیاوردی عشقم زاییده  

سه تا هم زاییده 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
مامانم‌ یه همسایه داره مرده زن دوم گرفته اورده خونه زن اول حالا خونه کلا مال زن اوله ها الانم دار ...

به جان خودم بابای این زنه میلیاردره  بقول شما نمیدونم چرا طلاق نگرفت راحت بشه حتما چیزی هست که ماها واقعا درک نمیکنیم 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
به جان خودم بابای این زنه میلیاردره  بقول شما نمیدونم چرا طلاق نگرفت راحت بشه حتما چیزی هست که ...

لابد بخاطر بچه هاشه... زن است دیگر...

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
به جان خودم بابای این زنه میلیاردره  بقول شما نمیدونم چرا طلاق نگرفت راحت بشه حتما چیزی هست که ...

عزیزم دوست داشتن وحماقت چیزیه که گاهی اوقات یک زن روناخواسته کورمیکنه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

الانم رفتن  شهرستان خونه مادر زنش

تو دل اون بیچاره چی میگذره  خدا میدونه

خیلی ممنونم پسرت نازت خوبه انشالله

دست بوسه عزیزم 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
خدا لعنتش كنه . مرتيكه هوس باز و زنيكه خونه خراب كن رو. الهي خير نبينن از زندگيشون كه اينجور خون به ...

اتفاقا منم پیش خودم فکر کردم چطور اون زنه قبول کرده بیاد زن دوم بشه ....شاید اونو گول زده گفته میخوام زن اولمو  طلاق بدم 

همینمون مونده تو این وضع حرص بقیه رو هم بخوریم

زنشه بچه دار شدنم داره دیگه

زن اوله هم خودش میدونه

به ما چه

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...