2777
2789

من بابامو از دست دادم و خیلی زود داماد زن بابام درخواست انحصار وراثت داد و همه اموال بابامو به اسم زن بابام زد 

چون من اون موقع خیلی افسرده و ناامید بودم اصلا نتونستم مخالفت کنم 

حالا به دامادش گفتم که من نمیدونم ایندم چجوری میشه چون جزو وراث زن بابام که نیستم رفتارشم باهام بده گفت میگم وصیت نامه بنویسه و محضریش کنه و بین من و دخترس نصف کنه همه چیو

میشه همچین چیزی یا باز دارن سرم کلاه میذارن؟

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت وقتی فوت شده بود چجوری به نام زن بابات شد اموال؟

انحصار وراثت کردن و من بهش وکالت تام دادم

این چه کاری بوده عزیزم انجام دادی با با وکیل مشورت کن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

اشتباه کردی

تو هم جزو وراثی

چطور چیزی به تو نرسید

سریع یه وکیل بگیر و شکایت کن

اشتباه کردی وکالت دادی

مال و اموال خودتو میخوان با منت بهت بدن؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اشتباه کردیتو هم جزو وراثیچطور چیزی به تو نرسیدسریع یه وکیل بگیر و شکایت کناشتباه کردی وکالت دادیمال ...

من مامانمو هم تو بچگی از دست دادم و واقعا خیلی ناراحت و ناامید بودم

قرصای ضد افسردگی هم مصرف میکردم

دقیقا یادمه تو دفترخونه داشتم به این فکر میکردم که اگر بیرونم کرد چکار کنم و گفتم بابام که نیست دیگه اموالشم مهم نیست چی میشه

یه ماشین ۷۰۰ میلیونی به ناممه فقط

که اونم زیر پای دختر زن بابامه

میترسیدمم باهام بد بشن

هیچکس کارمو درک نمیکنه

اشتباه کردیتو هم جزو وراثیچطور چیزی به تو نرسیدسریع یه وکیل بگیر و شکایت کناشتباه کردی وکالت دادیمال ...

خب دیگه چه شکایتی بکنم اخه من

سند خورده به نامش و تموم شده

خب دیگه چه شکایتی بکنم اخه منسند خورده به نامش و تموم شده

با وکیل صحبت کن

میتونی ادعا کنی اون زمان که وکالت دادم توی اوضاع روحی خوبی نبودی

وکیل راه درستو حلو پات میزاره

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
با وکیل صحبت کنمیتونی ادعا کنی اون زمان که وکالت دادم توی اوضاع روحی خوبی نبودیوکیل راه درستو حلو پا ...

باشه ... دعا کن واسم

باشه ... دعا کن واسم

خیره ایشالا

هر وقت به نتیجه رسیدی همینجا بهم بگو

واقعا ناراحت شدم

سریع برو با یه وکیل کار بلد مشورت بگیر هزینه ای نداره داستان کامل تعریف کن براش کاری بتونه بکنه بهت میگه بهش بگو وکالتت و بگیره پولش و از سهم ارثش بردار ،دختره کم عقل برا چی وکالت تام دادی اون ماشینم از زیر پات میکشه بیرون ،فکر کنم تمام اموال بابات و بالا کشیده