2777
2789
عنوان

من چرا اینجوریم 😕

80 بازدید | 10 پست

خیلیییلی زیااااد وسواس فکری دارم در مورد همههه چی .... اه... خسته شدم از اینهمه فکر الکی ک واسه هرچیزی بذهنم میرسه...انگار هرچی میگم یا هرکاری میکنم گناه کردما ....  کسی اینجوری بوده؟ چطور خودتونو درمان کردین

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

همچنان هستم. من اخر ماه رمضون یه افطاری دادم برنجم بد شد خب روزه داری بود دیگه. یکم با نمک شد . وای دارم دق میکنم تز بس خود خوری کردم دیوونه شدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل قابل کنترل تر بود الان خیلی بدتر شده... همش قبلو مرور میکنم همه چیو مرور میکنم و اتفاقا همش از حرفا و کارایی ک کردم ناراضی ام انگار ... 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
  بزن ب بیخیالی

سخته . واقعا سعی میکنم  ظاهرو حفظ کنم ولی از داخل افتضاحه

خودتونو با افکارتون شلاق نزنین...والاه بخدا دیگران هیچ فکری نمیکنن..ازار ندین خودتونو..همه اشتباه دا ...

همین دیگه . ادم جایز الخطاست و همه اشتباه میکنن ولی من میگم ک وسواس فکریه چیز واقعا بیخودیه نمیدونم چطور ازش خلاااص شم ؟

من اینجوری بودم........بدترین حس دنیاست خدا کمکت کنه...بی خیالی طی کردم .البته تمرین میخواد خیلی سخ ...

خودت تنهایی درمان کردی خودتو ؟ مشاوره یا راهنمایی از کسی گرفتی ؟ منم اینقد زدم ب در بی خیالی ک بعضی وقتا دیگه واقعا از خودم میترسم 

همچنان هستم. من اخر ماه رمضون یه افطاری دادم برنجم بد شد خب روزه داری بود دیگه. یکم با نمک شد . وای ...

منم همینطور اگه دسته گلی آب بدم انگار بزرگترین گناه دنیا رو انجام دادم همش جلو چشممه ... روح و روانم درعذابه   

آدم وقتی خودشو دوست نداشته باشه حس میکنه هرکاری میکنه یا حرف حرفی که میزنه اشتباس و مدام خودخوری میکنه دقیقا منم اینجوری بودم ولی از وقتی تو آیینه به خودم نگاه میکنم و چندین بار به خودم میگم دوستت دارم و از خودم تعریف میکنم  خیلی بهتر شدم

یه کار دیگه ای که خیلی موثره اینه که بگین خدیا من خودمو بخشیدم پس توام منو ببخش البته واقعا خودتونو ببخشین هروقت باز درگیرش شدین بازم همین جمله رو بگین حتی اگه مجبور شدین روزی صدبار تکرار کنین.

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود