سلام خانما شبتون بخیر.شوهرم افسردگی گرفته الان ۴۰ روزه خیلی سخته همش گریه میکنه و ابراز ناراحتی میکنه منم خیلی باهاش راه میام جایی نمیرم حتی خونه بابامم نمیرم مدام باهاشم که تنها نباشه ،خواستم بدونم کسی تجربه داره بهم بگه برای بهتر شدن حالش باید چکارکنم؟؟،
یه ماه زیادخ،من خودم افسردگیه شدید داشتم داروهامو شروع کردم تو دوهفته نتیجه داد،حتما حتما باید تحت نظر روانپزشک باشن درکنارش تفریح ،آهنگ شاد،فضای شاد،مسافرت و باشگاه
دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
یه ماه زیادخ،من خودم افسردگیه شدید داشتم داروهامو شروع کردم تو دوهفته نتیجه داد،حتما حتما باید تحت ن ...
اره تو. هفتع های اول شروع میشه اثرش
ولی حداکثر اثر یه ماه بعده معمولا
شما هنوز استفاده میکنی دارو؟
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
سرترالین اسم دیگه ای نداره؟بعد واسه چی استفاده میشه
سرترالین اسم علمی دارو هست
دو. نوع داره
زولفت و اسنترا
واسه افسردگیه
عالیه زولفت