2777
2789
عنوان

چطور باید با یه ادم افسرده رفتار کنیم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16668 بازدید | 58 پست
آره بابا،هشت ساله دارو میخورم😢

دکتر نرفتی کمش کنی

شاید بهتر. شده باشی

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

خوشحالش کن ،رو برگه های کوچیک ازش تشکر کن و کارهای که واست انجام داده رو بهش یادآوری کن بعد بزار داخل یه جعبه و بهش کادوش بده یا رو فرمون ماشین به برگه بچسبند و بگو که خیلی دوسش داری ،واسش نامه بنویس و بزار تو جیبش وقتی میره سر کار بخونتش ،،،کارهای اینجوری واسش انجام بده مطمئن باش خیلی خیلی خوشحال میشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر هشت سالم دارم خیلی میترسم روحیه دخترم خراب بشه هم باید حواسم به شوهرم باشه هم به دخترم خودمم دارم کم میارم مخصوصا تو شهر غریب کسی رو نداشته باشی 

ممنون از همتون لطفا برام دعا کنید انشالا که خدا به همه سلامتی بده

یه جشن دو نفره بگیرید کل خونه رو با شمع و گلبرگ تزیین کن و سوپرایزش کن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
دکتر نرفتی کمش کنی شاید بهتر. شده باشی

چرا بابا تحت نظرم ،ولی هنوز همون حالتارو دارم،عصبانیت گریه و بهونه همش بی دلیل،ذهن و روحم جسمم خستس،اصلا از هیچی لذت نمیبرم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
دکتر نرفتی کمش کنی شاید بهتر. شده باشی

تواین هشت سال زولفت رو بهم نداده دکترم،خیلی داروها خوردم مث پاروکسیتین،فلوکسیتین،سیتالو پرام آلپرازولام هالوپریدول بوپروپیون و.....ولی زولفت نداده بهم تاحالا،اگه خوبه بگیرم بخورم واسه وسواس فکری هم خوبه؟

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

من پیشنهاد دارو ندارم چون باید متخصص انجام بده که شما هم مراجعه کرده اید.

ولی یک کتاب هست که پیشنهاد میدهم بخونید به اسم "ظلمت آشکار؛ خاطرات افسردگی"، نشر ماهی منتشر کرده، حداقل به شما کمک میکنه که بهتر همسرتون رو درک کنید.

تواین هشت سال زولفت رو بهم نداده دکترم،خیلی داروها خوردم مث پاروکسیتین،فلوکسیتین،سیتالو پرام آلپرازو ...

سیتالوپرام مشابه زولفته

با هم نخوری

به دکترت بگو اگه امکانش هست عوض سیتالوپرام زولفت بخوری

اگه اجازه دادااااا

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
تواین هشت سال زولفت رو بهم نداده دکترم،خیلی داروها خوردم مث پاروکسیتین،فلوکسیتین،سیتالو پرام آلپرازو ...

الان دقیقا کدوم رو میهوری

الان سیتالوپرام۴۰

مشابه سرترالینه

ولی به دکترت زولفت رو. حتما بگو

من خودم هم خوذدم زولفت

کنار این دارو هر. کدومش فرق نداره یه کوچولو ریتالین هم بخوری اثر. عالی داره

البته بگی کله ت رو. میکنه

ولی تو کتاب پزشکی هست  که اگه داروی افسردگی جواب نده میشه مثلا نصف ریتالین رو موقتی استفاده کنی

ولی به پزشکت بگو

برخورد و نوع رفتار با بیمار افسرده یکی از عوامل تعیین کننده در بهبود و یا تداوم بیماری افسردگی می‌باشد. رفتار با افراد افسرده چگونه باید باشد؟ بیمار افسرده دوست دارد با دنیای خارج در ارتباط باشد، فعال باشد و مانند دیگر انسان‌ها شادی و لذت را تجربه کند. زمانی که با فردی افسرده در ارتباط هستید آن چه اهمیت دارد این است که بتوانید با زبان او صحبت کنید و دنیایش را درک کنید. او نیازمند کمک است، ولی توان بیان خواسته‌هایش را ندارد. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که وقتی کسی خواسته‌هایش را بیان نمی‌کند، چطور می‌توانید آن‌ها را برآورده کنید، با شناخت بیماری افسردگی می‌توان به روش‌هایی برای کمک به بیمار پی برد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افسردگی کلیک کنید.

منبع : رفتار با افسرده ها چطور باید باشد؟