2777
2789
عنوان

خانومای ورزشکار و با تجربه

886 بازدید | 46 پست

سلام😘😘

بچه ها یه سوال:تو ورزش بدن سازی سوزوندن چربی سخت تره و احتیاج به مدت زمان زیاد داره؟یا عضله سازی مشکل تره و زمان میبره؟؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوتاش زمان بره ولی عضله سازی خیلی بیشتر زمان میبره و بعد از ول کردن بدنسازی و بارداری امکان برگشت به حالت قبلی هست

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
وقتی عضله بسازی چربی دی اکسید میشه و کار سختیههههه

ببخشید دوستم.متوجه نشدم منظورتونو.یکم بیشتر توضیح میدی؟🙄🙄

هر دوتاش زمان بره ولی عضله سازی خیلی بیشتر زمان میبره و بعد از ول کردن بدنسازی و بارداری امکان برگشت ...

وای چقدر بد.من میخوام دو سال دیگه باردار بشم.یعنی تا میام از عضله هام لذت ببرم باید باهاشون خداحافظی کنم😳؟؟

من پاهام داره عضله میشه یک جورایی جان می کنم

امروز باشگاه ثبت نام کردم.رفتم دیدم به به چه اندامای قشنگی دارن بعضیا.خداروشکر انگیزه گرفتم.ولی خدایی ۲ سال خیلی زیاده😢