2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست

سلام خوبی هستیم یه خبر از خودت بده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سلام خوبی هستیم یه خبر از خودت بده 

سلام راستش    شدم استراحت مطلق  لکه بینی داشتم در حده جزیی و یه بار   دارم سعی می کنم امیدوار باشم. و بیخیال    خبرای خوبی بهم نگفت دکترم. راستش  دیگه بیخیال شدم  هر چی خدا میخاد همون بشه 

راستش نه خیلی ولی مهم نیست چون میخام قوی باشم هر چی بشه  

سونوت با هفته های خودت میخونه؟ خیلی خوبه که روحیتو حفظ می کنی خیلی ها لک بینی دارن چیزای گرم اصلا نخور چیزای نشاسته دار بخور جاش سفت شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سلام دوستان ...من پنج روزه فهمیدم بارداری....بتام بعد سه روز 358...تاریخ زایمان سزارین اخر اسفند

مبارکه ایشالله به سلامتی بیاد بغلت ما هم هممنون اسفندیه نی نیامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سونوت با هفته های خودت میخونه؟ خیلی خوبه که روحیتو حفظ می کنی خیلی ها لک بینی دارن چیزای گرم اصلا نخ ...

نه دکتر خودشم گیج شده هفته خودم   طبق اخرین پری باید الان آخرای هفت هفته باشم. ولی سونو میگه الان شش هفتست.   ولی  بازم شک دارم   ضربان نداره از اونور داره رشد میکنه.  

نه دکتر خودشم گیج شده هفته خودم   طبق اخرین پری باید الان آخرای هفت هفته باشم. ولی سونو میگه ال ...

خب طبق اولین سونویی که اینجا گذاشتی الان باید شش هفته باشی قلبم تا 8 باید صبر کنی الان نشون نمیده چرا دکترت الکی نگرانت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سونوت با هفته های خودت میخونه؟ خیلی خوبه که روحیتو حفظ می کنی خیلی ها لک بینی دارن چیزای گرم اصلا نخ ...

خودمم قاطی کردم دیشب یه لحظه  خیلی داغون شدم  ولی بعد منطقی فکر کردم  با غصه خوردن و استرس کاری رو از پیش نمیبرم. جز اینکه شوهرم و اطرافیامو عذاب بدم که چی بشه توکل کردم به خدا او بخاد معجزه میکنه  نشدم میزارم پای صلاح که خدا اینجوری بهتر دونسته.  چون من ازش یه بچه سالم خاستم پس خودش هوامو داره

خودمم قاطی کردم دیشب یه لحظه  خیلی داغون شدم  ولی بعد منطقی فکر کردم  با غصه خوردن و ...

قبلا سقط داشتی منم خیلی داغونم اصلا به تغذیه ام نمیرسم سرکارم میرم همش تو این فکرم مثل سری قبل پوچ نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب طبق اولین سونویی که اینجا گذاشتی الان باید شش هفته باشی قلبم تا 8 باید صبر کنی الان نشون نمیده چر ...

اووو اینقدر  منو الکی ترسوند گفت سقط میشه بچه ناقصه علائم سقوط داری باورت نمیشه به دلدردی گرفتم بخاطره تلقیناش

قبلا سقط داشتی منم خیلی داغونم اصلا به تغذیه ام نمیرسم سرکارم میرم همش تو این فکرم مثل سری قبل پوچ ن ...

نه عزیزم چرا بخای به چیزای منفی فکر کنی  مطمئن باش نی نی هست  سر حالو سلامت. عزیزم