چکاوک73 مدیر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 عنوان ی سوال 😨😨😨😨 | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 18 پست من چرا تیکر بارداری دارم؟؟؟؟؟؟سایت عوض شده جدید شدهکجا باید برم پاکش کنم؟ گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔 1397/04/03 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 نی نی سایت من تنظیمات سایت عوض شده برا مندیگ تو نی نی سایت من تنظیمات ندارهولی اون قسمتی ک تیکر بارداری میذارن پیدا کردم هیچی نیستولی اینجا هست😕 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 😍😍😍😍😍مبارکه عزیییییییزم وای نگوخدا نکنه😨😨😨 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
صبور7 عضویت: 1394/02/20 تعداد پست: 11417 مثلا قسمت پروفایل کاربرا اونجا ک تاپیک های قبلیشون هست.... هیچوقت نرفتم ببینم کی چ تاپیکی زده قبلا برام مهم نبوده هنر دارن اختیار تاپیکامونو بخودمون بدن جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4049 هیچوقت نرفتم ببینم کی چ تاپیکی زده قبلا برام مهم نبوده هنر دارن اختیار تاپیکامونو بخودمون بدن اونجایی ک اعلانات میاد هم عوض شدا گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔