2777
2789
عنوان

شوهرم همش بخاطر خواهراش بهم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 68 پست

ببین همچین فرد وابسته ای هگز درست نمیشه 

از اول نباید رو میداد الان خودشم بخواد خواهراش نمیزارن که مستقل شه 

من خودم خواهرشوهرای زبون بازی دارم که ابرادراشون رو تو مشتشون دارن

من کلی اوایل ازدواج سر این قضیه دعوا داشتم 

تنها کاری که از دستم بر اومد این بود بود که من تو خوش خدمتی به خانوادش باش همراه نمیشم

من شوهرم تو نامزدی و عقد میگفت هر چی تو بگی فقط تو مهمی و خواسته هات و از این حرفا

تو که الان میدونی خودتو خلاص کن وگرنه درسرها داری

دقیقا اینایی که گفتی انگار زندگی خودم بود 😔 من که هرکاری کردم درست نشد ، با مهربونی ، با قهر ، با د ...

دیگه میخوام جداشم دعا کنین بتونم و طاقت بیارن دقم دادن من خودم مستقلم اصلا نمیتونم تحمل کنم انقد زیر سلطه اینا باشم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بگو مگه من بچه شما ها هستم که تربیتم کنید یا تغییر بدی .بگو من همینم تو اگر منو میخوای  مرد ...

انقد بهش گفتم اصلا فایده نداره ینی به هر مردی اگه اون حرفهارو بزنی آب میشه اما این فقط 1 هفته بعدش دوباره خرش میکنن

دیگه میخوام جداشم دعا کنین بتونم و طاقت بیارن دقم دادن من خودم مستقلم اصلا نمیتونم تحمل کنم انقد زیر ...

برا جدا شدن زود تصمیم نگیر . اینم بهت بگم اگه بخوای زندگیتو ادامه بدی اون عوض نمیشه چون وابسته اس پس یه جورایی خودتو باید تغییر بدی که بتونی با رفتارات بکشونی سمت خودت ولی خیلی زمان میبره شاید چند سال . اینارو چون خودم تو همچنین شرایطی هستم دارم بهت میگم

غصه نخوریا   یا مشکلت  حل میشه یانه   اگر جدا شدی بدون دنیا به اخر نرسیده و ...

خیلی اذیت شدم بخدا فقط خوده خدا میدونه خیلی اذیت ها کردن تو ختم مادر شوهرم همش سره پا بودم عین کلفت واسشون مهمون داری کردم اخرش به مهمونام و خودم جلو همه بی احترامی کردن با دادو بیداد و خیلی چیزای دیگه