2777
2789

من الان 9 ماهه عقدم همش فک میکنم درس میشه اما یکم ک میگذره میبینم واقعا شوهرم از بچه بازیش دست بر نمیداره از اول همه پولاش ک کار میکرد دست خواهرش بود بعدش عین بچه ها هرکار میخواستیم بکنیم باید اون پول میداد فقط این نیست کلا حرفامون بحثا و دعواهامونو به اونا میگفت خیلی هم دهن بینه یادش میدن روش تاثیر میزاره همه رو میاد میگه خواهرام راس میگن تو فلانی بساری... با اینکه خواهرش پولشو نداد قرار بود ماشین بگیره بعد عقد وسایل بگیره پولشو نداد قفل خونشونو عوض کرد نامزدم گفت دیگه سمتش نمیرم فهمیدم خیرمک نمیخواد نگو تمام این مدت مخفیانه بازم همه کاراش به هماهنگی اوناس یبارم به من زنگ نمیزنن اونوقت با شوهرم همش در ارتباطن اینم همش عین پادو زیر دست اوناس انتظارم دارن من آب میخورم ازشون اجازه بگیرم بچه ها قول داده بود دیگه اجازه دخالت نده و بیخیالشون شه امروز اتفاقی فهمیدم تمام این مدت ک من ذوق میکردم مستقل شدیم مخفیانه با هماهنگی اونا بوده تازه به اونا یاد میداده بهم دروغ بگن و خیلی چیزای دیگه خسته شدم واقعا موندم تورو خدا بگین واقعا دوس دارم بتونم طلاق بگیرم ینی طاقتشو خدا بهم بده انقد گریه کردم گلوم درد میکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9 ماهه عقدم هرجوری ک بگی منو اذیت کرده تازه اعتیاد ب قرصم پیدا کردم پدرم درومد تا کمکش کردم الان به روزی نصفی رسونده همه کار واسش کردم اما بازم تا اونا دورش جمع میشن همه چیو میریزه رو دایره امروز راحت بهم گفت بیا تموم کنیم خسته شدم تو اون عروسی ک اینا میخوان نمیشی ... دیگه بریدم من هیچ بدی بهشون نکردم تازه هزار بار بی احترامی دیدم اما بازم همیشه احترام گذاشتم.... 😢

9 ماهه عقدم هرجوری ک بگی منو اذیت کرده تازه اعتیاد ب قرصم پیدا کردم پدرم درومد تا کمکش کردم الان به ...

بهش بگو تو اون دامادی که خانوادم میخوان هستی?😡😡😡

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

دقیقا اینایی که گفتی انگار زندگی خودم بود 😔 من که هرکاری کردم درست نشد ، با مهربونی ، با قهر ، با دعوا ، با مشاوره با هرچی که فکرشو کنی درس نشد که نشد دقیقا مثه خودت که گفتی مخفیانه کاراشو میکرد و اصلا مستقل نیستیم

الان باید مشکلتو حل کنی تا میتونی فشار بیار و شرط و شروط بذار  اونجوری فایده نداره

تا پای طلاقم رفتیم گفت درس میشه اما باز امروز فهمیدم تمام این مدت بهم دروغ میگفت مخفیانه هماهنگ بود باهاشون😢

9 ماهه عقدم هرجوری ک بگی منو اذیت کرده تازه اعتیاد ب قرصم پیدا کردم پدرم درومد تا کمکش کردم الان به ...

وا بگو مگه من بچه شما ها هستم که تربیتم کنید یا تغییر بدی .بگو من همینم تو اگر منو میخوای  مرد باش به خودت تکیه کن.

نترس.برو جدا شو. این الان اینطوره  تا بچه نداری  ازش  برو بیرون از این زندگی پرملال  . زندگی که این نیست.شکنجه گاه اینطوریه.  پس فردا مریض میشی با یه بچه  دیگه  راهی نداری.ولی الان پادشاهی.