2777
2789

یه مرد به من درخواست دوستی داد نمیدونستم مرده قبول کردم بعد فهمیدم مرده به من پیام داده ک بیا باهم آشنا بشیم گفتم خانمی گفت ن منم گقتم شرمنده من یه زنم متاهلم و متعهد شرفم اجازه نمیده ک بایه مرد هم صحبت بشم 😓😓😓😓😓😓مگه اینجا متعلق به خانما نیست چرا نی نی یار رسیدگی نمیکنید ما ازدست این مردا ن تو خیابون آسایش داریم ن تومحل کار ن دانشگاه حتی سایتم هستن چ وضعیه نی نی یار رسیدگی کنید 😡😡😡😠😠😠😠

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

مردا توروز روشن تو نی نی سایت از چپ راست ریختن من دیگه اینجا به سایمم اعتماد ندارم شاید هزارتا مرد باشه اینجا😓😓😓😓ک خودشونو خانم جلوه دادن 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ی سایت عمومیه

موقع ثبت نام هم درج شده شما خانم هستید یا آقا

واسه همین میگن درخواست دوستی هر کسی رو قبول نکنین 

مزاحم همه جا هست

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
آره بقرآن دروغ نمیگم

میدونم عزیزم منم اتفاق مشابه شما برام افتاد حالا ایشون خوبن گفتن مرد هستن بعضی ها ب عنوان زن خودشون معرفی میکنن ولی مردن

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗