2777
2789
عنوان

نیازمند تخمک اهدایی خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مقدار پول به شخص اهداکننده داده میشه؟

اگر دلال برات تخمک پیدا کنده .3 الی 3ونیم میگیره که حدود 40 درصد میده اهدا کننده مابقی حق دلالی میگیره. 

به نظر اگر خودت پیدا کنی دیگه حق دلالی ازش کسر میشه و ارزونتر برات می افته

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
انشالله مشکلتون حل شه ویه اهداکننده پیدا کنی ولی کار سختیه برای اهداکننده چون مادر بچه اونه.

اون یه تخمک اهدا میکنه میره. همش یه هفته ده روز درگیره. کدوم مادر کدوم بچه!! یه سلوله. تو رحم گیرنده و با اسپرم همسرش میشه بچه

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی

سلام عزیزم چرا بچه از پرورشگاه نمیگیره اگه نگران سوابقشی اونا هم چک کن که مطمعن بشی هم ثواب داره هم مثه بچه خودتی هیچ فرقی نداره اگه از نوزادی بزرگش کنی

موندنی با لگد نمیره،رفتنی با خواهش نمیمونه...
سلام عزیزم چرا بچه از پرورشگاه نمیگیره اگه نگران سوابقشی اونا هم چک کن که مطمعن بشی هم ثواب داره هم ...

همسرم قبول نمیکنه. بهرحال موضوع این تاپیک چیز دیگست

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی