2777
2789
عنوان

نیازمند تخمک اهدایی خوب

1258 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.

من بخاطر آندومتریوز خیلی شدید و جراحی که کردم باید تخمک اهدایی بگیرم و باردار شم تا مشکلم بیش از این عود نکنه. ولی چون بخشی از ژن بچه به اهداکننده میره خیلی حساسم که موردم خوب باشه و حلال خور.

اگر کسی هست که مشخصات زیر رو داره یا کسی از آشناهاتون رو میشناسید با این خصوصیات، خواهشا به من پیام بده، حق الزحمه بیشتر از عرف هم محفوظه:

- تهران یا شیراز باشه‌.

- سن زیر ۳۰ مطلقه یا متاهل، بچه سالم داشته باشه.

- دفعات زیادی اهدا نکرده باشه، و ذخیره تخمدانی خوبی داشته باشه.

- قد و وزن معمولی، سفید پوست با موهای تیره. (مشخصات ظاهری شبیه خودم یا همسرم داشته باشه)

- سطح هوشی نسبتا خوبی داشته باشه چون سطح هوشی من و همسرم بالاست.

- مشکل جسمی و روحی ژنتیکی تو اقوام درجه۱ نداشته باشه.

خواهشا اگر میخواید نصیحت کنید یا از رو کنجکاوی خودتون سوال بپرسید اینجا جاش نیست. به اندازه کافی زخم خورده و ناراحت هستم از شرایط پیش اومده. با تشکر

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چجوری اهدا میکنن؟ازطریق دستگاهه؟

حدود ده دوازده روز آمپول داره. بعد هم با یه بیهوشی یه ربعه تخمکها رو از طریق واژن خارج می کنن.

درد هم نداره.

متاسفانه خودم دو بار این کارو کردم بی نتیجه و بار سوم برام خطر جانی خواهد داشت وگرنه به این زودی ناامید نمیشدم.

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
من اگ شوهرم اجازه میداد اهدا میکردم عزیزم.ایشالا ک پیدا کنی

آره متاسفانه رضایت همسر هم شرطه... ممنون عزیزم

حدود ده دوازده روز آمپول داره. بعد هم با یه بیهوشی یه ربعه تخمکها رو از طریق واژن خارج می کنن. درد ...

اخی عزیزم.ان شا الله ک حل بشه مشکلتون.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

سلام دوستای عزیز

من توسط خانم نصیری به نتیجه رسیدم و تخمک اهدایی گرفتم از ایشون اگر نیاز به اهدا کننده دارید ی تماس بگیرید با ایشون .من واقعا قدر دان لطف بی دریغشون هستم .

شماره تماسشون هم ۰۹۱۰۳۵۸۱۴۳۱ هست .

انشالله که خیر باشه برای همتون 

سلام دوستای عزیز من توسط خانم نصیری به نتیجه رسیدم و تخمک اهدایی گرفتم از ایشون اگر نیاز به اهدا کن ...

اکثر واسطه ها به فکر جیب خودشون هستن و اجازه شناخت از دونر رو نمیدن. ایشون با کدوم بیمارستان ها کار میکنه؟

من چون دکتر خودم دکتر گلشیرازی بود تو بیمارستان آبان کارهام انجام شد .

عکس دونر رو دیدم و چون نمیخواستم از نزدیک با دونر رو به رو شم ایشون و نخواستم ببینم روز پانچر تو بیمارستان دیدم دونر و از دور و کانلا با عکس و مشخصات که گفته بود تطابق داشت و اینکه با کدوم بیمارستانها کار میکنن و واقعا نمیدونم 

من چون دکتر خودم دکتر گلشیرازی بود تو بیمارستان آبان کارهام انجام شد . عکس دونر رو دیدم و چون نمیخو ...

ممنونم. چقدر هزینه از شما گرفتن؟ از تعداد تخمک ها راضی بودین؟

هیچ کس نبود؟ 😞

عزیزم من از یک خانم تخمک اهدایی گرفتم برای اردیبهشت ماه که برای من تخمک اهدا کرد بار اولش بود 26 سالش  هست 9 تا جنین گرید a گیرم اومد اگر خواستین شماره تماسش رو به شما میدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم من از یک خانم تخمک اهدایی گرفتم برای اردیبهشت ماه که برای من تخمک اهدا کرد بار اولش بود 26 سال ...

ممنونم آره لطف میکنی برام بفرستی. چند تا تخمک شد که ۹ تاش جنین شد؟ چون جنین هاتون کم شدن. من تعداد بیشتری نیاز دارم‌.

به نظرم بهتر از واسطه اینکه از خود مرکز بخواین یه نفر براتون معرفی کنن  شما کدوم شهر هستین؟

تهران هستم. شیراز هم میتونم برم. هر دو جا دکتر دارم.

خود مراکز خیلی محدودیت دارند، اطلاعات نمیدن، قیمت بالا میگن و خیلی هم حساب کتابی روشون نیست که مورد خوب بهت معرفی کنن.