کیا تو وضعیت من هستن ولحظه شماری میکنن برای زایمان؟
چراتموم نمیشه
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم کاملا درکت میکنم هزارتا تاپیک میزدم در این مورد هیچی نمیتونی بکنی فقط صبر هیچیم نمیتونم بگم خودتو مشغول کن به سریال یا چیزی من روزای اخر دیگ گریه میکردم و به خصوص که شوهرمم پیشم نبود زایمانمم کنارم نبود دیگ کلا افسرده شدم و هر چیزی بگی امتحان کردم ۴ قوطی کرچک خوردم ماه اخر رازیانه و بابونه و شوید ک گل گاو زبان هیچی پیاده روی سه ساعت هم رحمم باز نکرد اخر وقتی ۴۱ هفتع و ۱ روز بودم درد زایمانم شروع شد وگرنه باید بستری میشدم
خوب بخواب فقط...بعدش حسرت یه لحظه خواب به دلت میمونه
پسر اولم نمیزاره که بخوابم میگه بسه مامان بیدارشو😐
دقیقا منم مثل خودتم حتی بدتر از تو برا دخترم هم همین طوری بودم روزی که بعد سزارین چشمام رو باز کردم اولین کلمه که به مامانم گفتم دیگه حالت تهوع ندارم مامان اخیش
عزیزم کاملا درکت میکنم هزارتا تاپیک میزدم در این مورد هیچی نمیتونی بکنی فقط صبر هیچیم نمیتونم بگم خو ...
آخه من هرکسی که زایمان دومش بوده دیدم دیگه به۴۰هفته نکشیده
ولی مال من مثل اینکه نمیخواد تموم بشه
و تنها نصیحتم به تو بخواببببببب و برو حموم با لذت چون روزای سختی خواهی داشت😁😀
از این سخت تر نخواهد بود کمرم داره میشکنه لگنم درد میکنه واژنم درد میکنه نمیتونم بخوابم شب تا صبح چند بار بیدار میشم به سختی راه میرم دگه بدتر از این نمیشه
دقیقا منم مثل خودتم حتی بدتر از تو برا دخترم هم همین طوری بودم روزی که بعد سزارین چشمام رو باز کردم ...
آخی عزیزم
حالت تهوو خیلی وحشتناااااکه