2777
2789
عنوان

چرا این روزای آخر نمیگذررررره

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 60 پست
آخه من هرکسی که زایمان دومش بوده دیدم دیگه به۴۰هفته نکشیده ولی مال من مثل اینکه نمیخواد تموم بشه

منم زایمان دوممه اما هنوز خبری نیست که نیست روغن کرچک هم می‌ترسم بخورم این دم کرده ها هم می‌ترسم بخورم 

و تنها نصیحتم به تو بخواببببببب و برو حموم با لذت چون روزای سختی خواهی داشت😁😀

پسرم نمیزاره بخوابم😔

تامیبینه چشمام بستس میاد سراغم

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زایمان دوممه اما هنوز خبری نیست که نیست روغن کرچک هم می‌ترسم بخورم این دم کرده ها هم می‌ترسم بخو ...

دوش اب گرم بگیر تحریک میشه دهانه رحمت خدایی نکرده بچت مدفوعشو نخوره

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
از این سخت تر نخواهد بود کمرم داره می‌شکنه لگنم درد می‌کنه واژنم درد می‌کنه نمیتونم بخوابم شب تا صبح ...

همه زنا اینجورین فک نکن تنهایی عزیز من کاملا درکت میکنم روزای اخر دیگ جهنمم اونورتر من زایمانم طبیعی بود با این حال وقتی میرفتم بیمارستان کم مونده بود از خوشحالی برقصم بماند که چقدر زایمان سختی داشتم

نفسم =همسرم و پسرم
منم زایمان دوممه اما هنوز خبری نیست که نیست روغن کرچک هم می‌ترسم بخورم این دم کرده ها هم می‌ترسم بخو ...

روغن کرچک بخور خیلی تاثیر داره

اوف من که همش درحال خوردن شربت زعفرون وگل گاو زبونم

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
پسرم نمیزاره بخوابم😔 تامیبینه چشمام بستس میاد سراغم

مگ چند سالش؟ کسی نداری بزاری پیشش من پیش مادر شوهرمم بچم اکثرا اون واسم نگه میداره تا کارام بکنم البته اوایل الان بهتر وضعیتم

نفسم =همسرم و پسرم
این دکترا ب فکر بچه ها ما نیستن ها

واقعا

اصلا اهمیت نمیدن

بچه یکی ازدوستام تا۴۱هفته نگه داشتن آخرسر بچه مدفوعشو خورد😔😔

روغن کرچک بخور خیلی تاثیر داره اوف من که همش درحال خوردن شربت زعفرون وگل گاو زبونم

میترسم ۹ماه تحمل کردم با روغن کرچک و این دم کرده ها اگه بچه مدفوع کنه و بخوره خدایی نکرده چیزیش بشه نه اصلا نمیتونم قبول کنم حاضرم تا ۴۰ هفته بمونم و بستری بشم اما اینارو نخورم 

عزیز تا بدن کاملا اماده نشه نمیاد نترس من ۴ قوطی کرچک خوردم دوتاش پشت سرهم ولی هیچی جز دسشویی ببخشیدا نصیبم نشد

نفسم =همسرم و پسرم
مگ چند سالش؟ کسی نداری بزاری پیشش من پیش مادر شوهرمم بچم اکثرا اون واسم نگه میداره تا کارام بکنم الب ...

۵سالشه.

نه متاسفانه کسی وندارم 

مامانم نزدیک نیست مادرشوهرمم نگه نمیداره

واقعا اصلا اهمیت نمیدن بچه یکی ازدوستام تا۴۱هفته نگه داشتن آخرسر بچه مدفوعشو خورد😔😔

همین دیگه برو معاینه کنه تحریک میشه دهانه رحمت 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

انگار که یابار سنگین رو دوشمه،خیلی خستمه،کمکی

ندارم،کارام همش مونده،با انتظارات خونواده شوهرم چه کنم، همه جوره کمکشون کردم ،بخدا تازه پریروز از مشهد برگشتن من برا بچه هاش بشور بساب میکردم غذا میذاشتم جلوشون وسفره ورو جمع کن وپهن کن و.... ولی الان که واقعا خودم ببش از حدنیاز به کمک دارم به رو خودشم نمیاره،خودشو میزنه به کوچه علی چپ،

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
همین دیگه برو معاینه کنه تحریک میشه دهانه رحمت 

چهارشنبه وقت دارم خداکنه دیگه تموم بشه