2777
2789
عنوان

چرا سايت اينجوري شده 😡😡😡😡😡

154 بازدید | 12 پست

اخه وقتي نميتونين درستش كنيد چرا به روزش ميكنيد الان ميزنم روي كسي كه بهم جواب داده صفحه باز نميشه پروفايل عكسش نمياد 

مگه مجبورين؟!؟ علمشو كه ندارين حاضرم نيستين يكم خرج كنيد يه حرفه اي بياد سايت درست كنه معلوم نيس چيكار ميكنيد اصلا 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب😐😒

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

من پیامامو نیمتونم بخونم

طبیعیه؟😐

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

از اين عصبانيم كه با اين بنر كه زدن كلي پول ميگيرن با تبليغاشون ولي حاضر نيستن يكيو بيارن حرفه اي باشه كه بتونه بدون دردسر درست كنه از اينكه همچيو تو ايران فقط سروتهشو هم ميارن متنفرمممممممم

عزیزم گناه دارن اینجوری نگو مونا جون داره تلاشش رو میکنه که بهتر بشه سایت ☺️

مونا جون بايد بتونه از پس كارش خوب بر بياد مسئله سايت نيست اصلا ولي كلا تو ايران هيچكي كارشو جدي نميگيره فقط يچو هم بيارن تموم شه كيفيت رضايت هيچي براشون مهم نيست