باسلام . من یکسال و نیم باردار نشدم هم آزمایشات خودم و همسرم سالم بود تا اینکه آیتم ca125 در آزمایش هورمونی یک کمی بالا بود دکتر تشخیص آندومتریوز داد با سونو و تشخیصی آندومتریوز مشخص شد آندومتریوز خفیف دارم که باعث چسبندگی خفیف رحم و تخمدان شده لوله های فالوپ در عکس رنگی کاملا باز بودن دکتر برای 2 ماه لتروزول دادن گفتن بعدش باردار نشدی برو مراکز ناباروری . اما مشکل من اینه از وقتی وقت گرفتم بشدت استرس دارم اسمش هم بهم استرس میده و دکتر عارفی بهم معرفی شدن که متاسفانه ممکنه تا 3ماه دیگه بهم وقت ندن حالا نمیدونم منتظر بمونم تا برم پیش دکتر عارفی که خیلی ازشون تعریف شنیدم برم یا همون ابن سینا برم...ممنون میشم ارهنماییم کنین
تعداد رای : 4
نظرسنجی
عارفی
2
50%
ابن سینا
2
50%
همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
اصلا فکرشو نکن ک ای خدا میگیره یا نه و این افکار و انرژی های منفی
هرچی زمان خودشو داره ان شاالله خدا سر موقع ش دامتو سبز میکنه
راستی نادعلی زیاد بخون..واسه بچه آوردن هم توصیه شده😇
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
فکرکن اولای عروسیتونه😉 اصلا فکرشو نکن ک ای خدا میگیره یا نه و این افکار و انرژی های منفی هرچی ...
ممکن از انرژی خوبت باورت میهش امروز تو مسیر کارم داشتم به همین فکر میکرد چطور میشه مثل اون زمان شاد وسرخوش وبد وبه هیچی فکر نکرد همه تلاشمو میکنم واینو واقعا ایمان دارم بادی زمانش برسه
همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
[QUOTE=62623236]اها از چه راهی میشه تشخیصش داد؟؟؟[/QUO دکتر من منو فرستاد سونو گرافی آسا دکتر سعادت ...
یعنی باید همه این سونو رو انجام بدن تا بفهمن؟
من تا حالا انجام ندادم😥