2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم ولی هنوزم نمیتونم دست بکشم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اخه رژیمم خوب بود واقعا خیلی گرسنگی‌نمیکشیدم خودم حس میکنم این دوروز بخصوص امشب غیرطبیعیم  ...

بله اشتهای کاذب میتونه از علایم بارداری باشه.قند خونت افت نکرده باشه خدایی نکرده

💑=👧👧🧒
من دلم پفک میخوووووواااااااااد

اصلا شوری و ترشی دلم نمیخواد فقط شیرینی

البته الان بعداز سوهان حس میکنم ولعم خوابید  😑😑😑چیزی که نباید میشد شدددد

بله اشتهای کاذب میتونه از علایم بارداری باشه.قند خونت افت نکرده باشه خدایی نکرده

نمیدونم والا باچیزایی که خوردم احتمالا الان بالاهم باشه 😶از عصر تاحالا دوتا ساندویچ خوردم یه کلوچه سه چهار تیکه سوهان لقمه ای 😢

نمیدونم والا باچیزایی که خوردم احتمالا الان بالاهم باشه 😶از عصر تاحالا دوتا ساندویچ خوردم یه کلوچه ...

بخدا منم الان نشستم دارم به كابينت و شكلاتهاي خوشمزه اش فكر ميكنم بستني داخل فريزر و بيسكوييت هاي مغز دار كه براي دخترم خريدم 😐😐

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

بخدا منم الان نشستم دارم به كابينت و شكلاتهاي خوشمزه اش فكر ميكنم بستني داخل فريزر و بيسكوييت هاي مغ ...

جالبه ما چون عید فطرو معمولا جدی میگیریم کلی شیرینی و گز و اینچیزا گرفتیم لب هم نزدم ،اما امشب😑

بخدا منم الان نشستم دارم به كابينت و شكلاتهاي خوشمزه اش فكر ميكنم بستني داخل فريزر و بيسكوييت هاي مغ ...

من نه بستنی دوست دارم نه شکلات زیاد دوست دارم نه بیسکوییت.فقط شکلات تلخ میخورم ..حس خوبیه آدم از تنقلات خوشش بیاد به نظرم 

💑=👧👧🧒