2777
2789
عنوان

ایا شماهم در خواب این مرد و دیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 221 پست
اتفاقا خوندم و الان همون پیرزنه پیش من نشسته داره به تو و شوهرت سلام میرسونه     منم که ...

نگو تو روخدا ی جوری بود حالت صورتش نمیخوام دوباره بهش فک کنم 😕

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عکسشو نقاشی کردن از چیزی ک مردم گفته بودن

میدونم نقاشی کردن منظورم اینه که دقیقاا دو هزار نفر  که نباید عین هم دیده باشن بعد از کجا اولین نفر رو فهمیده  دو هزار نفر دیگه هم اینو دیدن 

نمیتونم منظورمو بگم 

احتمالش خیلی کمه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ولی الان مرد وقیح بیاد بخواد این عکسه رو برداره یهو سکته میکنه از ترس و دیگه اینکار زشت رو انجام نمیده

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
یه شب خواب بودم حس کردم انگار معذبم مثل اینکه دلت شور میزنه.من عادتمه تی وی باید روشن باشه تا بخوابم ...

یا امام رضا

یکی بیاد منو جمع کنه😓

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
 ولی الان مرد وقیح بیاد بخواد این عکسه رو برداره یهو سکته میکنه از ترس و دیگه اینکار زشت رو انج ...

واااااااااای خدا پوکیدم از خندع

ارع راس میگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ناهیدخانوم نقاش😀💜 

خلاصه هرچی بیشتر بترسی بیشتر کابوس میبینی.به عبارتی این چیزا رو جذب میکنی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
سینگلی بد دردیه من الان به کی بچسبم😔 دستشوییمو چیکار کنم😩

بچسب به بالشتت دسشوییتم تا خود صبح نگه دار سرتم بکن زیر پتو 

من بودم این کارو میکردم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍