2777
2789
عنوان

ایا شماهم در خواب این مرد و دیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 221 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلتون بسوزه من دسشوییمو رفتم الانم چسبیدم به شوهرم در صورت لزوم نجاتم میده 

اولین باره صدای خرو پفش ارامبخشه😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خواب  منو نخوندی پس چن صفحه قبل  اونو بخونی دگ الان تکون نمیتونی بخوری😂

من خوندمش😢😢

از اون عکسه صفحه اول فرار کردم گفتم بذار حال و هوام عوض شه خواب شما رو خوندم بی حس شدم یهو😭😭 

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
خواب  منو نخوندی پس چن صفحه قبل  اونو بخونی دگ الان تکون نمیتونی بخوری😂

اتفاقا خوندم و الان همون پیرزنه پیش من نشسته داره به تو و شوهرت سلام میرسونه   

منم که روی ویبره ام 

دوس دالم   

من چند وقت پیش واسه افسردگی رفتم دکتر بهم قرص داد 

شب اولی که قرص رو خوردم توهم زدم تو اتاقم روح دیدم !

از ترس نفس نمیکشیدم فکر کردم مردم اصن !

اینا واسه ما دیگه ترسی نداره هههههههههه

من خوندمش😢😢 از اون عکسه صفحه اول فرار کردم گفتم بذار حال و هوام عوض شه خواب شما رو خوندم بی حس شد ...

ببخشید 

اومدم پاک کنم دیدم نمیشه دگ 

باور کن ی سال بود یادم رفته بود الان ک گفتم خودم دوباره حالم بد شد چون خیلی چندش اور بود 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
دلتون بسوزه من دسشوییمو رفتم الانم چسبیدم به شوهرم در صورت لزوم نجاتم میده  اولین باره صدای خر ...

سینگلی بد دردیه

من الان به کی بچسبم😔

دستشوییمو چیکار کنم😩

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
این چه عکسی بود نصفه شبی گذاشتی،از ترسم نمیتونم بخوابم،امیدوارم شب بیاد به خوابت     & ...

نفرینم نکن بابا 😂

من خودم اینقد ترسیدم اومدم بپرسم ببینم کسی دیده یا نه تا بفهمم دروغه😢

ناهیدخانوم نقاش😀💜 
شدیدا برام آشناست. شاید دیدم

وای ترسیده بودم پروفایل تورم دیدم قشنگ سکته زدم😂😂😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩