2777
2789
عنوان

رفتم سونو بدم چک کنم خودمو ....

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 43 پست
عمل باز یعنی*؟؟تورو خدا کامل بگو دارم دق میکنم

لاپاراسکوپی دوسه تا دونه برش نیم سانتی میزنن که اصلا اذیت نمیشی و بعداز عمل راحت میتونی پاشی و کاراتو انجام بدی حتی بیشتراز یک روز هم بستری نمیشی.جراحی باز نیست که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بیماری خیلی بدیه.اصطلاحا بهش میگن سرطان خوش خیم.بعد از عمل هرچندماه یکبار حتما برو سونو بده ...

نوار مدام عوض میکنم.شوهرم بدتر من ترسو تازه اون دلداریم میده..نمیدونم چطور ب مامانم بگم خیلی خیلی حساس..تو چطور فهمیدی؟

..

نوار مدام عوض میکنم.شوهرم بدتر من ترسو تازه اون دلداریم میده..نمیدونم چطور ب مامانم بگم خیلی خیلی حس ...

من پارسال زایمان زودرس کردم سزارین شدم دکترم اونموقع فهمید ولی نتونست برداره گفت پراکنده بود

واقعااااا خوب چیکارش میکنی

۵ماه قرص ال دی خوردم کنترل بشه اما دیگه نتونستم قرص بخورم حالمو بدمیکرد.حالا تصمیم دارم بارداربشم.تو بارداری آندومتریوز کنترل میشه و رشد نمیکنه.بعداز بارداریم اگر بیشتر بشه مجبورم لاپاراسکوپی کنم

قبلا تو پریودهام ازین دردا داشتم ولی الانم ک تایپ میکنم یکم احساس درد دارم البته پری نیستم

کیست نداری؟من چندماه پیش کیست داشتم اینطوری بودم.احساس میکردم زیرشکمم یه توپ قلمبه هست خیلی دردداشتم خصوصا موقع نزدیکی

کیست نداری؟من چندماه پیش کیست داشتم اینطوری بودم.احساس میکردم زیرشکمم یه توپ قلمبه هست خیلی دردداشتم ...

نه من زیر دلم نیس ک منم این دردی ک میگی تجربه کرد از عفونت بود خداروشکر اهل کیست و.... نیستیم

من دقیقا واژنم هست جایی ک خون قاعدگی دفع میشه یا رابطه برقرارمیکنیم