چون بالای جای سزارینم درد داشتم ..بهم گفت باید عمل بشی ایقدر گریه کردم..اندومتروز فک کنم اسمش بود..ترسیدم ی جا دیگ رفتم برا سونو داخلی گفت رحمت سالم سالم چیزی نیست..بعد از رو سونو کرد گفت اره ی توده ک مشکلی نداره اما خوب باید عمل بشه..خیلی ترسیدم کی ایجوری شده؟؟فردا جواب سونو نشون ی متخصص بدم..گفت از جای سزارین مثل گوشت اضاف ..
لاپاراسکوپی دوسه تا دونه برش نیم سانتی میزنن که اصلا اذیت نمیشی و بعداز عمل راحت میتونی پاشی و کاراتو انجام بدی حتی بیشتراز یک روز هم بستری نمیشی.جراحی باز نیست که
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۵ماه قرص ال دی خوردم کنترل بشه اما دیگه نتونستم قرص بخورم حالمو بدمیکرد.حالا تصمیم دارم بارداربشم.تو بارداری آندومتریوز کنترل میشه و رشد نمیکنه.بعداز بارداریم اگر بیشتر بشه مجبورم لاپاراسکوپی کنم