2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین

141 بازدید | 21 پست

سلام خانومای گل😍ی چن تا سوال از هر کدومتون ک رفتید تاحالا بدن سازی داشتم!

من تقریبا دوهفتس دارم میرم یکم لاغرم و میخام فرم بگیرم و بهتر شم برای کم کردن وزن نمیرم...

خاسم بدونم بدن سازی اندام منو مردونه میکنه؟نکنه یوخ بازوهام از این گنده ها و اینا شه؟😐

قد ک کوتاه تر نمیشه؟!!

آیا اگ ی مدت برم بعد دیگ نرم اندامم عین روز اول میشه؟

اهااا راسی از یکی شنیدم بدن سازی و ورزشای سنگین باعث میشه پریودی عقب بیوفته و مشکل واسش ایجاد بشه

ممنون میشم اگ رفتید و تجربه دارید راهنماییم کنید😊😊😊

شما ک لاغری واست بهترین ورزش بدنسازیه. نگران نباش مردونه نمیشی شاید تازه اندازه بشی و یکم اگ حجم بگیری واست بدنیست.

تو سن بلوغ نباید بری ک قدت نسوزه.. ولی اگ نوجوون نیستی مشکلی نداره.

بازم اگ سوالی داشتی بپرس

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

اصلا عضله حجیم نمیاری خیالت راحت. دارو هم اگه نخوری پریودت تغییری نمیکنه.فقط ساعتشو قبل یه وعده غذایی تنظیم کن و بعد ورزش حسابی پروتئین باشه تو غذات

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ک لاغری واست بهترین ورزش بدنسازیه. نگران نباش مردونه نمیشی شاید تازه اندازه بشی و یکم اگ حجم بگی ...

خب عزیزم ورزشای سنگینش مشکل ک واسه پریودی و اینا ایجاد نمیکنه؟

اگ ی مدت برمو ب اندام دلخاهم برسم بعد دیگ نرم هیکلم عین روز اول میشه؟

حرکات خاصی هستن ک اونارو انجام بدی هیکلت خیلی خوب میشه ، درضمن اگ ی چی بیشتر از فرم میخوای آره یکم م ...

منم دیدم ولی هیکل جذابی دارن اصلا زمخت نیس

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
اصلا عضله حجیم نمیاری خیالت راحت. دارو هم اگه نخوری پریودت تغییری نمیکنه.فقط ساعتشو قبل یه وعده غذای ...

اها مرسی گلم با بدن سازی سینه و  پایین تنه هم بزرگتر میشه؟

آره واس منم جذابن ولی خب بیشتر مردا نمیپسندن😁

وای نکنه منم همچین شم؟خب من فقط میخام یخورده پایین تنه و بالا تنم فرم بگیر همین 

چجوری میشه ک هیکل زمخت میشه و از این بازوها در میاد واسه خانوما؟ینی ممکنه اینجوری شم؟

خب عزیزم ورزشای سنگینش مشکل ک واسه پریودی و اینا ایجاد نمیکنه؟ اگ ی مدت برمو ب اندام دلخاهم برسم بع ...

پریودو نمیدونم.

ولی در کل دوروزه نتیجه نمیگیری و یه مدت زیادی ک بری و اگه همه حرکاتو درست انجام بدی،

خودت میفهمی ک چقدر بدنت فرم گرفته.. 

و اگه ول کنی شاید مثلا رعایت نکنی و چاق بشی..

ولی فرمی ک گرفتی برنمیگرده

مثلا باسنت و پاهات فرمشو ازدست نمیده

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari