2777
2789

تو یه حیاط بودیم خونمون جدا بود . اصلا حال روحیم بهتر شده ذهنم آزاد شده راحت سرمو می‌زارم رو بالشت می‌خوابم🤣🤣🤣 انشالله هر کی پیش مادرشوهر سه زودتر مستقل بشه نفس راحتی بکشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا میسوزی مگه عروس پیشته

شکر خدا الحمدالله برادرای من عرصه داشتن خونه زندگی آماده کنن ما مجبور به تحمل موجودی مودی به نام عروس نبودیم یکیش که اصلا ایران نیست وگرنه احمقانه است دشمن جونتون بیاری بعل گوشت لعنت به روزی که پسر یا برادر زن میگیره  ناخودآگاه یه دشمن بالفطره پیدا میکنی تا زن مال ما خوباشن

شکر خدا الحمدالله برادرای من عرصه داشتن خونه زندگی آماده کنن ما مجبور به تحمل موجودی مودی به نام عرو ...

حالا کدوم از عروسا دشمن جونتون شده🤪 الکی ک نمیشه گفت . منم عروسم خدمت مادرشوهرم کرد تو مریضی و ناهارشو آماده میکردم خودم بهش میگفتم غذا درست نکن اما متاسفانه عروسی دیگه هم داره ک دست ب سیاه سفید نمیزنه و عزیز تره منم برای همین ناراحتم اما نگفتم الان ک اینجام این چیزا رو نمیبینم حالم بهتره .

خدا رو هزاران بار شکر که راحت شدی

خواهش میکنم ازت برای منم دعا کن مستقل بشم از ساختمون پدرشوهرم برم یه خونه مستقل شوهرم خیلی بچه ننه اس از ریز و درشت زندگیم خبر دارن همه جا دنبالمون میان 12 ساله ازدواج کردم مسافرت دوتایی نرفتم و هنه سختی هایی که خودت بهتر خبر داری

خواهش میکنم برام دعا کن 

خدا رو هزاران بار شکر که راحت شدیخواهش میکنم ازت برای منم دعا کن مستقل بشم از ساختمون پدرشوهرم برم ی ...

انشالله هر چ زودتر مستقل بشی . منم تمام کارامو خبر داشتن و همه جا جار میزدن تو دفتر خاطراتم نوشتم چ گذشت وقتی میخونم قلبم درد میاد انشالله توهم راحت بشی 

شکر خدا الحمدالله برادرای من عرصه داشتن خونه زندگی آماده کنن ما مجبور به تحمل موجودی مودی به نام عرو ...

اوه اوه بیچاره عروساتون 

داداشت فهمید ک برش داشت رفت خارج 

میدونست چی هسین🤣🤣🤣🤣

اوه اوه بیچاره عروساتون داداشت فهمید ک برش داشت رفت خارج میدونست چی هسین🤣🤣🤣🤣

همیشه عادت داری درباره کسی که نمیشناسی قضاوت کنی؟اولا که برادر کوچیکه من ۵ ال قبل ازدواجش رفت کانادا و تا حالا کوچکترین مسئله ای بین ما و خانمش وجود نداشته وقتی میگم کوچکترین واقعا منظورم کوچکترین مشکله  چون هم خودش عاقل بود هم ما چیزی جز خوشبختی برادرم نمی‌خواستیم عروس بزرگه هم اگر انقدر زبون دراز و حریص مال دنیا نبود که عقده ها  و نداشته های خونه باباش رو  از شوهر و خانوادش طلب نکنه الان  رابطه ها خیلی خیلی بهتر از این بود  اتفاقا بیشترین مشکل رو با همون برادری داره که میگی زنش رو فرار داده