2777
2789
عنوان

بیایید از خنده دار ترین و ضایع ترین کادوهایی که گرفتین بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4801 بازدید | 161 پست

خنده دار نبود بیشعورانه بود دوستم روسری خودش ک پرز و مو روش بود کادو تولد داد بم خو بگو مجبوری نده

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو بودم دوستای هم اتاقیم دستشون خالی بوده پول روهم گذاشتم پونزده تومن،برا تولدم یه شلوار پاچه گشاد مشکی ک روش دایره های سفید داشت خریدن

دوستان عزیز من خیلی کم میام سایت،اگه یه وقت جواب ندادم معذرت🌷🌷🌷🌷🌷🌷
خنده دار نبود بیشعورانه بود دوستم روسری خودش ک پرز و مو روش بود کادو تولد داد بم خو بگو مجبوری نده

😖😖😖

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻

مادرشوهر ابجیم مجرد بودم سینی شیشه ای داد...

عمه ام سر عقدم ۱۰۰ از بابام گرفت گذاشت تو پاکت داد بهم 😑😐😑😐😐

عمه ام اولین عید منو شوهرم ..به من جوراب داغووووناااا ...با یه رکابی به شوهرم😐😐

مادرپدرم اومد خونمون اولین بار یه قوریییی شیشه ای داغون داد ..اونش به درک ..توش پره تار عنکبوت بود با کارتن پاره پاره 

بخوام بگم انقدر زیادهههه یه شاهنامه میشه

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
😖😖😖

😤

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢