2777
2789
عنوان

چه طوری از شوهرتون پول میگیرید وقتی خانه دار هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 71 پست
شوهره منم وضعش خوبه خودش آبندی بود اما من بهترش کردم میدونه سرش بره باید برای من لباس بگیره هفته ای ...

بچه ندارم شوهر من داره اگر ماهی ۲میلیونم خرید کنم به هیچ جای زندگیم ضرر نمیخوره

منم شوهرم چون خیلی قسط داریم اولش زورش میومد ولی در عین سختی من همیشه لباس عیدم رو خریدم که عادت کنه از اول 

حالا دیگه خیلی بهتر شده شاید برا خودش نخره ولی واسه من میخره 

البته خودم میگم یه مدت بعد میخره😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانشو خواهراش همش بهم میگن چرا نمیخری تو مجرد بودی خیلی خوشتیپ بودی ولی واقعا روم نمیشه بگم پول کی ...

واه داری یعنی چی 

بعضی لباسها تا اخر عمرم هیچیشون نمیشه 

پس نباد خرید دیگه 

بگو ایندفعه بهش ناهار خوردی دیگه شام نخور سیری 

والله

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مامانشو خواهراش همش بهم میگن چرا نمیخری تو مجرد بودی خیلی خوشتیپ بودی ولی واقعا روم نمیشه بگم پول کی ...

همه لباسات رو بریز دوررررررر بگو کهنه بدون من کهنه پوش نیستم خیلی قاطع

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

عزیزم اگه دوست صمیمی من بودی بهت میگفت اووووم تو سرت (تیکه کلاممه)اخه ادمیزاد تو که خانوادش دم به دیقه بازارن چرا این طور کردی بگو پول بده برم بازار خرید دلم گرفته گفت زیاد داری بگو نگا خواهرات دم به دیقه بازارن چیه فقط مال من زیاده و....

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

من تعجب ميكنم از حرفهاي خاله زنكي بعضي از دوستان بجاي راه كار مناسب انگار ميخوان ادم هارو به جون هم بندازن

گلم با همسرت صحبت كن و ازش يك مقرري ماهيانه براي خرج هاي شخصيت بخواه و بگو براي اينكه غرورم حفظ بشه و با برنامه ريزي و دلخواه خرج كنم احتياج به اين مبلغ ماهيانه دارم 

هيچوقت براي شروع كاري دير نيست و حتما حتما بخشي رو پس انداز كن تا ببينه و بفهمن قدر پول و زحمتش رو ميدوني و حيف و ميل نميكني 

البته اينهارو با دعوا نه در قالب دوستانه و محبتي جوري كه خودت همسرت رو ميشناسي

عید با مامانش و خواهراش رفتم خرید آجیل و شکلات و شیرینی و عیدی می خواستم بخرم واسه خونوادش به اصرار خواهرش و مامانش یه مانتو صدتومنی و یه روسری خریدم بعد که اومدم خونه گفت اینهمه مانتو داشتی واسه چیت بود حتی نگفت مبارک باشه چند روز پیش خواهرشوهرم میگفت خیلی تکراری شدی با این مانتو برو مانتو بخر خسته شدم ازین مانتوت ۳ماهه تنته ولی من فقط سکوت کردم

زبون بریز بگو‌حیف نیس که انقد فلان و خوبی به فکر زندگیی به لباسم دوس دارم بیشتر اهمییت بدی ازین حرفا دیگه من ب شوهرم میگم خیلی به سرووضعم میرسی اون بیشتر بهم اهمییت میده 

بگو کارت بده میخوام برم خرید 

اگه گفت چیکار داری بگو وسایل میخوام خب آدمم دیگه لباس نمیخوام ؟

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اي پووولدااارر

من نفسم بند اومد اكه ازدواج كنم اصلا ميمتونم بگم پول بده برم لباس بخرم

اه چقد بد!

از طرفي اصلا دلم نميخاد خودم از پول خودم خرجي كنم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم