2777
2789
عنوان

چه طوری از شوهرتون پول میگیرید وقتی خانه دار هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 71 پست
مامانشو خواهراش همش بهم میگن چرا نمیخری تو مجرد بودی خیلی خوشتیپ بودی ولی واقعا روم نمیشه بگم پول کی ...

بهش بگو برای چی زن گرفتی؟

خودتو ازش دریغ کن و رابطه نداشته باش باهاش.

وقتی باهات رابطه داره دادن نفقه هم براش واجبه. 

بگو برای سر قبر عمه ت پول جمع کردی؟ زن گرفتی زنم خرج داره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوس دارم یه خریدایی فضایی میکنه کارش اشتباهه مثلل میره از گرونترین مغازه ها مانتو و لباسای مختلف خرید میکنه اما قسطی,شوهرشم بندهخدا درآمد ثابت نداره پلی این اصن متوجه نیس به منم میگف بیا معرفیت کنم توهم قسطی بردار من قبول نکردم

عید با مامانش و خواهراش رفتم خرید آجیل و شکلات و شیرینی و عیدی می خواستم بخرم واسه خونوادش به اصرار ...

چرا اونهايي ك استفاده كردي رو نميدي ب كسي!

بعد بهش نشون بده چيزي نداري

نه ك همه رو نگهداري

اينجوري هم واقعا چيزي نداري هم كار خير انجام ميدي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من تعجب ميكنم از حرفهاي خاله زنكي بعضي از دوستان بجاي راه كار مناسب انگار ميخوان ادم هارو به جون هم ...

ممنون از راهکارتون ولی یه بار بهش گفتم تو زندگیه ما ماهی ۱میلیون هیچی نیست ماهی ۱میلیون به من بده گفت زیادته هر وقت هم بخوای میدم لازم نیست وقتی یه عروسی میریم من لباس ندارم ولی راحت ۵۰۰هزارتومن کادو میده چون داره واقعا داره خونه مغازه ماشین باغ زمین پول تو بانک همه چی داره انگار از نظرش من لیاقت ندارم بهترین مواد غذایی رو میخره ولی فقط به وسایل من حساسه دیشب بهش گفتم طلاهای خودمو که خونوادم دادن میفروشم میزارم بانک تا هر دفه مجبور نشم از تو پول بگیرم و تحقیر شم

چرا همه چی برای خودش میخره کفشای مارک و لباس و ماشین خارجی و همه چی 

این شوهر رو دیگه واقعا نمیشه تحمل کرد. چجوووووری نشستی تو خونه و دم نمیزنی؟؟ چقد اون خودخواه و خسیسه.

اگه پولش کم بود انقد زور نداشت. اما داشته باشی و ب زنت ندی ولی خودش برا خودش خوب خرج کنه خییییلی زور داره.

انقد تو سری خور نباش. این چ وضعشه

زنداداشش وقتی ازدواج کرد حتی لباس خواستگاری هم نداشت البته غیبتش نباشه من خیلی دوسش دارم اصلا نمی دونست کفش نایک و این چیزا یعنی چی الان واقعا حسرت می خورم میبینمش هروز یه رنگ گوشی آخرین مدل حتی جهاز هم نداشت ولی من که همه چی داشتم الان ...

ممنون از راهکارتون ولی یه بار بهش گفتم تو زندگیه ما ماهی ۱میلیون هیچی نیست ماهی ۱میلیون به من بده گف ...

عزيزم بر خلاف همه ي دوستان كه براشون همچين چيزي عجيبي من تو هميچين خونه اي مثل خونه ي شما بزرگ شدم با اين تفاوت كه مادرم مثل شما هيچ حق و حقوقي نداشت ولي پدرم هيچيزي رو از بچه هاش دريغ نكرد مادرم خيلي اشتباه كرد پس اندازي نتا به اين سن نداره البته پشتوانه اي هم نداست ربطي به داشتن و دارايي نداره پدر منم كم نداره اما...

عزيزم شايد حرفم به نظرت خنده دار بياد اما سعي كن از كمترين پولي كه بهت براي خريد خونه حتي ميده ١٠ هزار تومن هم شد جمع كني كم كم شروع كن اگر ميتوني كاري رو تو خونه شروع كن مثل كارهاي هنري ماشالله الان بازارش هم خوبه زماني كه همسرت ببينه واقعا روي پاي خودت وايسادي مطمئنا ديدگاهش نسبت بخت عوض ميشه ولي حتما خواهشا تين حرف منو به عنوان خواهر كوچيكتر نديدت پشت گوش ننداز من الان بچه ي در اينده ي شما هستم كه از ديدن مامانش كه مشكل مالي داره خيلي ناراحته

حتما به فكر كسب در امد باش حتي شده خيلي كم و نا چيز و از هر پولي كه بهت ميرسه پس انداز كن

در مورد ماهيانه انقدر به روش هاي مختلف بهش بگو تا بلاخره قبول كنه و ميكنه مطمئن باش شده خيلي كم هم بده تا از سرش باز بشي قبول ميكنه

اميدوارم موفق باسب

ممنون از راهکارتون ولی یه بار بهش گفتم تو زندگیه ما ماهی ۱میلیون هیچی نیست ماهی ۱میلیون به من بده گف ...

ای جانم تو چقدر خانومی چرا اینقدر رو بدی اخه بهش شمام مارک بخر بپوش تا عادت کنه

چرا همه چی برای خودش میخره کفشای مارک و لباس و ماشین خارجی و همه چی 

وا خب برا خودش میخره بعد تو نمیگی لباس میخوای ؟

جدی میگی ؟

عجبا عجبا 

بگو حاجی پول میخوام فلان قدر زود تند سریع بده همین

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته