2777
2789

سلام دوستای گلم 

ممنون میشم راهنماییم کنید

۵شنبه عروسی دختر داییم بود لباس نداشتم می خواستم لباس بخرم واقعا لباس نداشتم چون ۵ساله ازدواج کردم خیلی کم لباس خریدم چون هروقت میگم لباس میگه اینهمه لباس داری واسه چی می خوای بخری ولی واقعا ندارم خلاصه من به اصرار مامانم که گفت چرا اینطوری میگردی چرا لباس نمیخری تو مجرد بودی اینهمه به خودت میرسیدی یه جفت کفشو یه لباس خریدم با مامانم بیرون بودم بعد با شوهرم گفتم پول لباسو بریز به حساب مامانم زشته گفت واسه چی خرید کردی ولی بعد ریخت من خیلی ناراحت شدم واقعا نمی دونم باهاش چیکار کنم شوهر من پولدار همه خرجی که بگید میکنه ولی لباس و وسایل شخصی برای من اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادتش دادی باید زیاد میخریدی همون اول تا عادت کنه 

من اگه خریدو ازم بگیرن 

دیگه یه ذره امید به زندگی دارم همونم از دست میدم 

مامانم دعوام میکنه عوضش میگه اینهمه لباسو مانتو به خدا اسرافه😕

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

از اول بد عادتش کردی اگه مرتب با بهونه بهش لگی پول بده ابن جور نمیکنه من اون اوایل هر ماه ست کامل مانتو و سارافون و شال و..‌میگرفتم الان که بچه دار شدم کم وقت میکنم برم بازار هر جا میشینه میگه زن من کم خرج میکنه به فکر زندگیه خختخخ

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

خیلی راحت اصلا کاری نداره میری جلوش تو چشماش زل میزنی میگی پول بده میخام برم خرید کنم.اگ گفت نرو تو لباس داری بگو تو شوهرمی نکنه انتظار داری از مامانم پول بگیرم؟یگو واسه من روزا میاد پول خرج کنی؟

شوهره منم وضعش خوبه خودش آبندی بود اما من بهترش کردم میدونه سرش بره باید برای من لباس بگیره

هفته ای صد به بهانه های مختلف ازش میگیرم عادتش بده از کم شروع کن 

من اوایل از فانتزیام میگفتم که اگه روزی پولدار بشم یه اتاق و فقط واسه خودم کمد دیواری میزنم فقط واسه لباسام و کفش  و کیف

بچه داری؟

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
از اول بد عادتش کردی

مامانشو خواهراش همش بهم میگن چرا نمیخری تو مجرد بودی خیلی خوشتیپ بودی ولی واقعا روم نمیشه بگم پول کیف و کفش و لباس بهم نمیده خواهراشو زنداداشاش هر هفته تو پاساژا و بازاران ولی من هیچ وقت نمی تونم چیزی بخرم هنوز لباسای مجردیمو استفاده میکنم‌ همیشه میگه داری لازم نیست