2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

197 بازدید | 20 پست

بچه ها 

من حامله ام تو هفته دهم هستم 

خیلی سرفه میکنم سرفه های خشک تا میام شب ها بخوابم بدتر هم میشه پیشه متخصص داخلی ام رفتم فقط بهم یه اسپری بینی داده تا الان که هیچ اثری نداشته به نظرتون چی بخورم بهتر بشم خیلی اذیت میشم اینطوری 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

گفتن آویشن نباید بخوری

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شبا قبل خواب بخور بده به صورتت بخور سیب عالیه بعدشم شبا رو قفسه ی سینت ویکس بمال وقتی سرفه میکنی برو اب ولرم و لیمو تازه و عسل قاطی کن بخور راحتتتتت میخوابی ☺☺☺

خـــدایاشکــــرت برای داده و نداده هایت🙏❤
لعاب به دونه  ناشتا نشاسته بریز تو اب داغ بخور

نشاسته ضرری نداره؟

گلم شبا قبل خواب بخور بده به صورتت بخور سیب عالیه بعدشم شبا رو قفسه ی سینت ویکس بمال وقتی سرفه میکنی ...

باشه خیلی ممنون عزیزم 

فقط شیکر تیغال از عطاری بگیر تو شیر گرم خا کن و بخور...باورت نمیشه هرچی از این گیاه بگم کم گفتم.اینو شوهرم ماه اول حاملگیم ب زور داد بهم خوردم تا سرفه هام خووب خووب شد خیلی خوب بود.ب همه توصیه میکنمش

بذر مرو، يا به عبارتي تخم مرو 

Marv

از عطاري بگير

مثه چارتختمه ميمونه

بجوشون بخور

معجزه ميكنه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
فقط شیکر تیغال از عطاری بگیر تو شیر گرم خا کن و بخور...باورت نمیشه هرچی از این گیاه بگم کم گفتم.اینو ...

واقعا چه خوب 

شب قبل از خواب عسل و آبلیمو و آب ولرم قاطی کن بخور.دو سه شب بخوری آب رو آتیشه عسلشو کم استفاده کن چ ...

اینو خوردم ولی اصن تغییری نکردم🙁