2777
2789
عنوان

خانمایی که ivf کردن..بیاید

442 بازدید | 29 پست

سلام.من دوشنبه پانکچر دارم..توصیه یا تجربه هایی که داشتید رو میشه بگید.چیکارا کنم شانس بارداری افزایش پیدا کنه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو تحقیقاتم فهمیدم میگن نشاسته نخورین بعدش واسه انتقال

اصلا خوب نیست 

همون سویا شیر بهتره 

قبلشم دلو کمرتو گرم نگه دار واسه پانکچر و روغن سیاه دونه بزن رو تخمدونا و کمرتو اروم اروم ماساژ بده(قبل پانکچر)

بعدش نکنی

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
تا میتونی پای مرغ بخور 😍

من عاشق پای مرغم....همیشه میخورم

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

بعد پانکچر و انتقال 

دستشویی فرنگی

نماز نشسته

فقطو فقط دو سه رو اول واسه این کارا بلند شو

بعدش بلند شو راه برو گردش خونت افزایش پیدا کنه

ارامش

ارامش

ارامش

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
جان؟ پای مرغ چجوری و برا چی؟

ویتامین دی زیاد داره قدرت چسبندگیه رحم بالا میره نی نی محکم میچسبه .از اون بسته ای هاکه سوپر گوشتی ها میفروشن ناخن هارو بکن قشنگ با زودپز بپز ادویه و نمک خواستی فلفل بزن خواستی یه پیاز داع و سیر هم رراش بگیر بزن تو رگ البته من شخصا زیاد دوستش ندارم ولی کاریش نمیشه کرد برا نی نی دار شدن باید زحمت بکشی و تحمل کنی .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
بعد پانکچر و انتقال  دستشویی فرنگی نماز نشسته فقطو فقط دو سه رو اول واسه این کارا بلند شو ب ...

شماهم ای وی اف کردین معمولا روز چندم پانکچر میکنن؟؟

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
ویتامین دی زیاد داره قدرت چسبندگیه رحم بالا میره نی نی محکم میچسبه .از اون بسته ای هاکه سوپر گوشتی ه ...

دوستم مرکز یزد میرفت برا آی وی اف اونجا بهش گفته بودن قبل انتقال پای مرغ زیاد بخور .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
ویتامین دی زیاد داره قدرت چسبندگیه رحم بالا میره نی نی محکم میچسبه .از اون بسته ای هاکه سوپر گوشتی ه ...

خود پای مرغ مگه گوشت داره چیشو میخورین یا اینکه بریزیم تو سوپ؟؟؟

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
پرنیان چه داروهایی مصرف کردی ؟روز چندم پریودیت میخای پانکچر بشی؟؟؟؟

روز ۱۶.گونال اف و hmg و hcg گرفتم.و بوسرلین

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم