2777
2789
عنوان

هنر

150 بازدید | 19 پست

علاقتون به هنر؟ چه رشته ای ؟ چه کاری؟

من خودم عاشق هنر و کاارهای هنریم میخوام بعد از امتحاناتم بعضی چیزا که برااتاقم درست کردم  آموززشو بذارم تو پیجم ولی نمیدونم چطوری شروع کنم ؟ شماها دوست دارین ی همچین پیجی رو فالو کنین؟ یا بنظرتون کسی دنبال نمیکنه؟

خطاطی 

نقاشی

تو هردو کمی استعداد دارم تعریف از خود نباشه😊

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
خطاطی  نقاشی تو هردو کمی استعداد دارم تعریف از خود نباشه😊

ایول منم نقاشی و خطم خوبه  کارای هنری با نمد و کاغذ رنگی هم میکنم برا خوشگل سازی اتاقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول منم نقاشی و خطم خوبه   کارای هنری با نمد و کاغذ رنگی هم میکنم برا خوشگل سازی اتاقم

اخی چه با استعداد

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

نقاشی

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
من خیاطی و خوشنویسی دوست دارم گلسازی...شمع سازی...😍😍😍

منم خیلطی دوست ندارم ولی خیلی دلم میخواست یاد بگیرم برا خودم مانتو بدوزم  برا همین رفتم کلا خیاطی ثبت نام کردم

چه خوب منم خیلی دوستداشتم گرافیک بخونم خانوادم نذاشت

من چون به رشته های دیگه علاقه نداشتم گرافیک رفتم و از قبل به نقاشی علاقه داشتم تنها درسی که تو کارنامم ۲۰بود همین هنر بود😁😁😁 تنها کسی هم تو فامیل بودم که این رشته رو رفته بود.بقیه رشتشون ریاضی و رشته های دیگه رفتن.