2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست. مو افشار رمضانپور

مرسی من یکی از دوستام میگفت رمضانپور خوب نیست برو پیش فرحناز زینعلی اما اصلا نمیدونم پیش کی برم صورتم یه مدته شدید جوش زده میخوام ببینم کی واقعا جواب گرفته شما خودت رفتی پیش رمضانپور؟

مرسی من یکی از دوستام میگفت رمضانپور خوب نیست برو پیش فرحناز زینعلی اما اصلا نمیدونم پیش کی برم صورت ...

من رفتم دوتاشونم😆😆قرص میخوری ک فقط بری عروسی مهمونی پز موهاتو صورتتو بدی بعدش دوباره شروع میش فرحناز ب من گفت خونت اینجوریه کاریش نمیش کرد...اگ جوشات قابل تحمل خیلی وحشتناک نیس صابون خوب پن خوب استفاده کن

من رفتم دوتاشونم😆😆قرص میخوری ک فقط بری عروسی مهمونی پز موهاتو صورتتو بدی بعدش دوباره شروع میش فرحن ...

وای قرصها هورمونین میترسم بخورم دکتراهم که اکثرا با یه چندتا برند قرار داد دارند فقط از اون مارکها محصول تجویز میکنن حالا شما که پیش جفتش رفتی کدوم خیلی خیلی بیشتر به زبون عامیانه حالیش بود؟

من رفتم دوتاشونم😆😆قرص میخوری ک فقط بری عروسی مهمونی پز موهاتو صورتتو بدی بعدش دوباره شروع میش فرحن ...

فرحناز خیلی پولکیه خیلی فقط عیب درمیاره که بری پیشش هی ویزیت بدی

رمضانپور من رفتم پوستم داغون بود الان خیلی خوب شده ریزش مومم قطع شد...ولی داروهاش همه فرانسوی و آزاد و گرونه ها بگم بهت

الانم پول جمع میکنم برم لیزر

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
فرحناز خیلی پولکیه خیلی فقط عیب درمیاره که بری پیشش هی ویزیت بدی رمضانپور من رفتم پوستم داغون بو ...

من دکوتان استفاده کردم اوایل خیلی راضی بودم خیلی زیاااااااد اما خب تا یه مدت پاسخگو بعدش بدن روال عادی خودشو میره 

بیشتر از قد و وزنم پول خرج کردم واس پوستم😆

من دکوتان استفاده کردم اوایل خیلی راضی بودم خیلی زیاااااااد اما خب تا یه مدت پاسخگو بعدش بدن روال عا ...

بمن قرص نداد اصلا دوتا لایه بردار داد یه سرم پوست یه  ضدافتاب

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...