الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی من یکی از دوستام میگفت رمضانپور خوب نیست برو پیش فرحناز زینعلی اما اصلا نمیدونم پیش کی برم صورتم یه مدته شدید جوش زده میخوام ببینم کی واقعا جواب گرفته شما خودت رفتی پیش رمضانپور؟
مرسی من یکی از دوستام میگفت رمضانپور خوب نیست برو پیش فرحناز زینعلی اما اصلا نمیدونم پیش کی برم صورت ...
من رفتم دوتاشونم😆😆قرص میخوری ک فقط بری عروسی مهمونی پز موهاتو صورتتو بدی بعدش دوباره شروع میش فرحناز ب من گفت خونت اینجوریه کاریش نمیش کرد...اگ جوشات قابل تحمل خیلی وحشتناک نیس صابون خوب پن خوب استفاده کن
من رفتم دوتاشونم😆😆قرص میخوری ک فقط بری عروسی مهمونی پز موهاتو صورتتو بدی بعدش دوباره شروع میش فرحن ...
وای قرصها هورمونین میترسم بخورم دکتراهم که اکثرا با یه چندتا برند قرار داد دارند فقط از اون مارکها محصول تجویز میکنن حالا شما که پیش جفتش رفتی کدوم خیلی خیلی بیشتر به زبون عامیانه حالیش بود؟