2777
2789
عنوان

دعواي من و شوهرم

534 بازدید | 32 پست

سلام ،من امروز عضو شدم خيلي وقته ميخواستم درددل كنم

4ساله و نيمه ازدواج كردم باهم دوست بوديم ولي اون هميشه ولم ميكرد4يا5سال همينطوري كذشت ولي ازهمه لحاظ سالم بود،من خواستكار داشتم بهش زنك زدم كفتم اكه منو نميخواي ميخوام ازدواج كنم ولي كفت به مامان و بابام ميكم بيان خواستكاري،بعد يه هفته اومدن .خانواده اون مخالفتي نداشتن ولي بابام بخاطر وضع ماليشون مخالف ازدواج مابود،اخه وضع بابام اينا عاليه ومن هميشه توي رفاه كامل بودم،ولي بابامو راضي كردم و ازدواج كرديم يه مراسم خيلي ساده داشتيم وباكلي متلك خواهرش و مادرشوهرم رفتيم ماه عسل تازه همه جي برامون رايكان بود اخه صاحب هتل دوست دامادمون بود خلاصه الآن 4سال ميكذره،مشكل من اينه كه شوهرم باوجود35سال مثل بجه ها لجبازه وحرصم ميده واسه اولين بار كه به خودم و خانوادم توهين كرد به مادرش كفتم و اونم درجواب كفت زن بايد سكوت كنه وحرف نزنه حتى اكه شوهرش فحص بده يا بزنه و شوهرمم ازاني حرف به نفع خودش استفاده ميكنه و ميكه من بايد هميشه سكوت كنم و يه مدته سرهربحثي بهم سيلي ميزنه ومنم ديروز ديكه واقعا عصبي شدم و رفتيم خونه مادرشوهرم (3ساله مستقل شديم)وبهش كفتم بازم همون حرفوزد منم به شوهرم كفتم به داداشم ميكم بياد دنبالم تو آدم نميشي باور نميكرد منم زنك زدم و تلفني باهم دعواشون شد بابام اينا عروسي بودن ولي داداشم به بابام كفته بود وبابام باشوهرم حرف زد و قرارشد شب بريم اونجا،بعدكه رسيديم خونه بابام باهم حرف زديو شوهرم همه جي رو انكاركردمثل اينكه من توهم داشتم اين همه مدت و اون آدم خوبي بوده ازاين كارش حرصم كرفت و همه جزيياتو به مامان وبابام كفتم و داداشمم ازاينكه بهم سيلي زده وداداشمم عصباني شد وتهديدش كرد كه اكه بازم بزنه تيكه تيكه اش ميكنه خيلي ترسيدم هم من هم بسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس.بذار خانوادت پشتت باشن حداقل شاید دیگه نتونه بت فحش بده یا دست روت بلند کنه

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

😔

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
ای بابا شوهرا خودشون یعنی عقلو منطق ندارن!

نه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
ببخشطد ولی اکثر ازدواجایی ک پدر دختر مخالفه و و ب زور رضایت میده همین میشن. ایضا ازدواجایی ک قبلش ر ...

آره درسته

واقعا پدر ها یه چیزی میدونن ک مخالفت می کنن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
ببخشطد ولی اکثر ازدواجایی ک پدر دختر مخالفه و و ب زور رضایت میده همین میشن. ایضا ازدواجایی ک قبلش ر ...

قبول ندارم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...