بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دل به دل همسرت بده اصلا و به هیچ عنوان سر هیچی به همسرت غر نزن چند روزو از ته دل خوش باش بگو بخند شوخی کن سر به سر همسرت بذار برای چند روز همه گرفتاریا دلخوریا ناراحتیا همه چیزو بذار کنار و خوش بگذرون
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
واااای خانواده خود آدم بیشترم خوش میگذره😍😍😍فلشتونو پر کنید از آهنگای شاد و پر انرژی با شوهرت همخونی کنید با صدای بلند تو ماشین کلی خنده دار میشه...بخور بخورم خعیلی حال میده میوه تخمه پسته لواشک ...هرجا فضا قشنگ بود بزنید بغل پیاده شید یه هوایی بخورین عکس بندازین کلا هرجا تفرجگاه بود بزنین بغل دسشویی برید😂😂😂
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
به جای هتل در اقامتگاه های بوم گردی اقامت کنید.خیلی بیشتر خوش می گذره
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
گیر دادن به هر چیزی که همیشه میدی ممنوع هرجای کار لنگید سخت نگیر غر نزن به مشکلاتتون فکر نکنید درباره اهداف و آرزوهاتون حرف بزنید مثلا چقد خوب میشه اینجا ویلا بخریم یعنی میشه😍😍😍یا فلان ماشینو ایشالا دفعه بعد مدل ماشینمونو ببریم بالاتر واسه خدا کاری نداره....خلاصه همش حرفای مثبت خیلی تاثیر داره تو خوش گذشتن....مثلا نگو هعی کاش فلان
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
وسايل شنا و قلاب ماهيگيري و... با خودتون ببرين... رودخانه هاي زيادي وجود دارن كه بچه ها ميتونن برن توشون بدون اينكه خدايي نكرده به مشكل بربخورن... من خود درياي شمالو خيلي دوست نداره... ولي جنگل و رودخانه هاشو خيلي دوست دارم...ما تازه از شمال اومديم... دختر دو سالم از همه چي بيشتر از سنگ انداختن داخل رودخونه لذت برد...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی