2777
2789
عنوان

سونو انومالی

149 بازدید | 10 پست

من باید سونو بدم ماما بهم گفت انومالی 4بعدی بده ولی اینجا ک با بیمه مون قرارداد داره گفت 4 بعدی انجام نمیدیم ب نظراونایی ک سونو دادن فرقی داره اگه 4 بعدی برم رایگان نیس ولی اینطوری هزینشم رایگان حالا نمیدونم چیکار کنم

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟ اگه مشکلی باشه میگن سه بعدی، چهار بعدیو نشنیدم، به نظرم اگه جنینت سالمه همون معمولی برو مدلای ...

نه مشکلی نداشتم ماما پزشک خانواده بهم اینطوری گفت دکترمو فردا میبینم اون هنوز چیزی نگفته

من تو غربالگری دور اول فک بالای جنینم دیده نشد.آمونیو سنتز دادم مشکل ژنتیک هم نداشت .اما بهم گفت بای ...

ان شالله سالمه گاهی وقتا ب ادم استرس اضافه میدن امروز ماما بهم میگفت همین الان برو میگم مگه 18 تا 20 هفته نیس میگفت الان بهترین تاریخه 

ان شالله سالمه گاهی وقتا ب ادم استرس اضافه میدن امروز ماما بهم میگفت همین الان برو میگم مگه 18 تا 20 ...

والا این دکترا و آزمایشا هر بار کلی استرس به من داده .خدا کمک همه بکنه  کاش ادم بی خبر بود 

والا این دکترا و آزمایشا هر بار کلی استرس به من داده .خدا کمک همه بکنه  کاش ادم بی خبر بود  ...

زن پسر عموی منم سر دختر دومش همینطوری بود بیچاره تو بارداری فقط گریه میکرد دخترش ب دنیا اومد سالمه سالمه خداروشکر الان دوسالشه وشیطون