2777
2789
استارتر منم مثل شما هستم يه بچه هم دارم نميدونم بايد چى كار كنم خسته شدم ديگه قبل ازدواج انقدر شاد ب ...

من یه دختر شاد و پرانرژی بودم الان فقط درازکش جلوی تی وی ام با یه مغز پردرد و افکارروان پریشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چی دیدی سرد شدی  بی دلیل که نمیشه

اصلاا نمیدونمم پیش دکترمم میرم میگه تو هیچ مشکلی نداری برای زنونگی .

ولی موندم چرا اینطوری میکنی.

....باهام خیلی بده من نصف مشکلام و این سردی هام و از طرف خانوادش میدونم

کمک کن خداجونم😌
از حست بگو  شاید افسردگی بعد از زایمان گرفتی و درمان‌نکردی

😞 مشکلم مادرش بود.یه کاری میکرد.

من عصبی میشدم.گفتم بهش ب مامانت بگو این کار و نکنه من عذاب میکشمم اونم میخندید میگفتدبیخیال مامانممه .اخه چون سنم کم بود مجبور بودیم توی خونه اونا زندگی کنیم

کمک کن خداجونم😌
تنبله اصلا اهل کار نیست اگه بدونی چقد داغونم که با ۳۱ سال سن دستم جلو مادرم درازه

منم ۳۰ سالمه ۵ ساله ب امید بهبود زندگیم‌نشستم

خانوادم میگن حیف جوونیتو عمرت و خوشگلیت بهپاش نشین دیگه

اینسری چرا رفتی و دوباره فرصت دادی؟

بخاطر باباش دعوامون شد.

داشتیم شام میخوردیم زنگ زد باباش یه چی گفت ما هم بحثمون شد اینم بشقاب و قاشق و رد ب در ب دیوار رفت لباساش و جمع کرد بره حلوش و گرفتم دست بچه رو گرفت نشستن توی ماشین رفتم توی کوچه داد و فریاد و دعوا کتکم رد گفت توی خونه نیاا ..ب زور اومدم توی خونه باز 

کتک زد ..اون شب اومدم خوابیدم.

فردا صبحش گفت بریم خونه بابام گفتم نمیام موهام وکشید زد توی صورتمم.

من و برد تا جلو خونه بابام نزاشت پیاده شم.

رفتیم وسط راه کتکم زد از ماشین خواست پرتم کنه پایین گذاشنم رفتم خونه بابام

کمک کن خداجونم😌