2777
2789
الان مستقل شدین؟  اگه مشکل دیگه ای نیس دوباره زندگیتو بساز

اره مستقلیم.

ولی من 5ساله دیگه اصلاا دوسش ندارم.

مجبوری دارم زندگی میکننم.

اینبارم خانوادم گفتن بروو اگه درست نشد

دییگه نمیزاریم بریم ...البته داییم گفت ..خانوادم ک بیرونم کردن

کمک کن خداجونم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر باباش دعوامون شد. داشتیم شام میخوردیم زنگ زد باباش یه چی گفت ما هم بحثمون شد اینم بشقاب و قاش ...

پس مشکل روانی و دست درازی هم داره 

من‌جات بودم‌میرفتم پزشک قانونی و اذیت میکردمش

پس مشکل روانی و دست درازی هم داره  من‌جات بودم‌میرفتم پزشک قانونی و اذیت میکردمش

داییم گفت اینبار اگه باز کتک زد بیا کاری میکنم اشکش در بیاااد .دیشبم با کلی شرط و شروط اومدم خونه

کمک کن خداجونم😌
مگه جونتو از سر راه آوردی حالا جوونیت جهنم والا 

بچم چی میشه؟

میدونی اخه خانواش حرفم میزنن میخنده هییچی نمیگه..حتی جلوشون من و کتک میزنه..حتی بخاطر حرف باباش بلند شد کتکم زد ..بهم گفت تو هرزه شدی گفت خانوادگی هرزه هستین.

گفت مامانت فلانه بابات فلانه.

گفت خودت و رفیقات یه تیم هستین

کمک کن خداجونم😌
کاش حق طلاق رو‌میگرفتی شرط و شروط چرته

نمیده..

همین شرط و شروط هم هی میگفت اوو یعنی اصلاا نزنم..یعنی اصلاا فوش ندمم.

😒😒منم هی اینجوری نگاش میکردم...خواهری وقتی خانوادم بیرونم میکنن میگی کجا برم؟

چیکار کتم؟

کمک کن خداجونم😌
اگه زرنگ باشیم ازینجا ب بعد رو‌باید مواظب باشیم درد شوهرت چیه چی میخاد  تاکی بخور و بخواب؟

میگه پسرداییمم دستش تنگه مادر زنش خرجشونو میده مگه چیه😓

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
دستشون ب جایی بند نمیشه عنگ هرزگی میزنن 

اره 😢😢

موندم بخدااا چیکار کنمم.

بابام هی میگه برگردی خونم ابروم توی در و همسایه میره حرف مردم و نمیتونی تحمل کنی.

کی میاد تو رو بگیره.

باید یه مرد 40 ساله کنی.

هی میگه از تو قشنگتر هاش دارن با مردای معتاد و کراکی وشیشه ای زندگی میکنن تو یعنی نمیتونی این و خر کنی

کمک کن خداجونم😌