سلام من نوزادم 5 ماه و نیمشه احساس میکنم یه طرف پیشونیش جلوتره میترسم ببرم دکتر بگه خوب نمیشه یا نیاز به عمل داره. آیاپیشونی جلو اومده رو عمل میکنن یا امکان داره خوب شه؟ممنون میشم راهنماییم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
به دکترش گفتم میگه اینجوری هست و اصلاخوب نمیشه. ولیپیش ارتوپد یه بار بردم گفته نیست نمیدونم حرف کدوم ...
خوب ارتپد فکر کنم بیشتر متوجه باشه.یه توصیه میکنم بهتون.دکترای متخصص اطفال در مورد مشکلهایه خاص بچه ها هیچی نمیدونن.برایه هر مشکلی بچه رو نبرین پیش متخصص اطفال ببرین پیش متخصص مربوط به مشکلش
پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
من پسرمو از 6 ماهگی که متوجه غیر عادی بودنش شدم هزارتا متخصص اطفال بردم گفتن نگران نباش مشکلی نیست.طبیعیه.اخر مشکلشو یه متخصص اعصاب کودکان فهمید .اونم با نگاه اول بدون هیچ عکس و ازمایشی
پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خوب ارتپد فکر کنم بیشتر متوجه باشه.یه توصیه میکنم بهتون.دکترای متخصص اطفال در مورد مشکلهایه خاص بچه ...
به خود دکترش گفتمپیش ارتوپد ببرم گفت نه نیازی نیست ببریش ولی بردم. دیشب دوباره شوهرم گفت یه ارتوپد دیگه ببریم اون چی میگه خیلی میترسم دوباره ببرمش. دنیا اومده بود دور سرش 31 بود تو چهارماهگیش دور سرش 40 و نیم بود طبیعی هست؟ بهداشت که بهم چیزی نگفت