2777
2789
عنوان

جلو بودن پیشانی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 35171 بازدید | 49 پست
یعنی نیاز به عمل نداره خیلی میترسم

بشین دختر.برایه چی الکی عیب رو بچه میزاری.تا عملم پیش رفته.این دفعه واسه چکاپ رفتی نگرانیتو بگو به دکتر که خیالت راحت شه اما به نظر من الکی نگرانی

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی بچه ها.یه دردی از وسط قفسه سینم تا پشتم میره و پخش میشه تو دستام.نفسم میگیره.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
یعنی میشه پسر منم خوب شه. خیلی میترسم

انشالا چیزی نیست توعکسش که چیزخاصی نبود تایکسالی استخوان سربچه محکم نمیشه الان استخونش فعلا نرمه فرمه اصلیشو نگرفته،زایمانت طبیعی بود؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
بشین دختر.برایه چی الکی عیب رو بچه میزاری.تا عملم پیش رفته.این دفعه واسه چکاپ رفتی نگرانیتو بگو به د ...

به دکترش گفتم میگه اینجوری هست و اصلاخوب نمیشه. ولیپیش ارتوپد یه بار بردم گفته نیست نمیدونم حرف کدومو باور کنم

به دکترش گفتم میگه اینجوری هست و اصلاخوب نمیشه. ولیپیش ارتوپد یه بار بردم گفته نیست نمیدونم حرف کدوم ...

خوب ارتپد فکر کنم بیشتر متوجه باشه.یه توصیه میکنم بهتون.دکترای متخصص اطفال در مورد مشکلهایه خاص بچه ها هیچی نمیدونن.برایه هر مشکلی بچه رو نبرین پیش متخصص اطفال ببرین پیش متخصص مربوط به مشکلش

نه سزارین بودم. ولی بچم نارس دنیا اومده

بنظرم الکی نگران شدی عزیزم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

من پسرمو از 6 ماهگی که متوجه غیر عادی بودنش شدم هزارتا متخصص اطفال بردم گفتن نگران نباش مشکلی نیست.طبیعیه.اخر مشکلشو یه متخصص اعصاب کودکان فهمید .اونم با نگاه اول بدون هیچ عکس و ازمایشی

خوب ارتپد فکر کنم بیشتر متوجه باشه.یه توصیه میکنم بهتون.دکترای متخصص اطفال در مورد مشکلهایه خاص بچه ...

به خود دکترش گفتمپیش ارتوپد ببرم گفت نه نیازی نیست ببریش ولی بردم. دیشب دوباره شوهرم گفت یه ارتوپد دیگه ببریم اون چی میگه خیلی میترسم دوباره ببرمش. دنیا اومده بود دور سرش 31 بود تو چهارماهگیش دور سرش 40 و نیم بود طبیعی هست؟ بهداشت که بهم چیزی نگفت

من پسرمو از 6 ماهگی که متوجه غیر عادی بودنش شدم هزارتا متخصص اطفال بردم گفتن نگران نباش مشکلی نیست.ط ...

تو اینترنت خوندم اگه دوسر بزرگ باشه باعث عقب موندگی نوزاد میشه همینم بیشتر منو ترسونده. الان هم بازیگوشه هم غلت میزنه با کمکم میشینه

به خود دکترش گفتمپیش ارتوپد ببرم گفت نه نیازی نیست ببریش ولی بردم. دیشب دوباره شوهرم گفت یه ارتوپد د ...

اره طبیعیه.بعدم بعضی بچه ها فرق دارن سایز همه که مثل هم نیست

تو اینترنت خوندم اگه دوسر بزرگ باشه باعث عقب موندگی نوزاد میشه همینم بیشتر منو ترسونده. الان هم بازی ...

به نظر من ببر پیش یه متخصص اعصاب کودکان.اونجا کمکت میکنن.من رفتم میدونم توچه زمینه ای فعالیت دارن.اگه اونا بگن مشکلی نیست پس خیالت جمع باشه که سالمه.

تو اینترنت خوندم اگه دوسر بزرگ باشه باعث عقب موندگی نوزاد میشه همینم بیشتر منو ترسونده. الان هم بازی ...

سلام . بردی دکتر بچه ات رو؟

دختر من حس میکنم پیشونیسش جلوتره. چهارماهشه. نگرانم

نهال خانوم مامانی عاشقته