2777
2789
عنوان

جلو بودن پیشانی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 35153 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببینید چندمدل درز وجوداره اگرهردوطرفه یعنی درز ساژیتاله .وسط سر بچه بستس و شکل خربزه ای میشه سر ...

سلام عزیزم خوبی چندتا سوال دارم ازت خواهشن جوابمو بده من پسرم سه ماهشه فهمیدیم که درز پیشونیش توشکمم بسته شده گفتن باید عملش کنید بردیم شیراز دکترمسعودی گفت شش ماهگی عملش میکنم منم میترسم تا اون موقع دیرشده باشه میخوام ببرمش تهران پیش دکترنجات ببینم نظرش چیه شما بچتو کجا عمل کردی عملش چقدر طول کشید چندروز بستری بود بچه خیلی اذیت شد الان حالش چطوره فرمه پیشونیش درست شد خواهش میکنم اگه پیاممو دیدی جواب بده🙏😔

سلام ببینید چندمدل درز وجوداره اگرهردوطرفه یعنی درز ساژیتاله .وسط سر بچه بستس و شکل خربزه ای میشه سر ...

عزیزم درخواستمو قبول میگنی.در مورد سر پسرم سوال دارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام عزیزم خوبی چندتا سوال دارم ازت خواهشن جوابمو بده من پسرم سه ماهشه فهمیدیم که درز پیشونیش توشکمم ...

سلام ممنون میشم جواب بدین شما چیکار کردین درخواست دوستیمو هم قبول کنید لطفا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊