2777
2789
عنوان

با خیانت چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 33 پست

نه نمیدونه دیشب دیدم

دوستم میگه مدرک جمع کن به پدرش بگو

اما نمیدونم درسته یا نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکرده دختره

اما میدونم چون دوران دوستی تو تلگرامش ای دیشو دیده بودم

چیکار کنم یعنی

جمع کنم از خونه اش برم

به باباش بگم

درخواست طلاق بدم 

نمیدونم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

کمکم کنید

عزیزم شب تاپیک بزن کمکت کنن الان خلوت 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من بودم طلاق مردی که یکباراینکاروکنه بازم میکنه نظرمن اینه ها 

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

شب میام دوباره

تونستین کمکم کنید میخونم

😑😑😑کار سخت شد . به نظرم با خود شوهرت حرف بزن . البته قبلش از گوشیش و پیاماش اسکرین بگیر تهدیدش کن به طلاق . در چ حد بود پیاماشون 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍

بهش بگو باهاش ح بزن بگو آینا چیه تو گوشیت  من ازادت میذارم هر کار میخای بکن خودمم میرم دنبال این کارا تهدیدش کن به رفتن 

بگو پاتو کج گذاشتی منم کج میرم 

اصلا هم نمیخام بازخاستت کنم فقط اینجوری میتونم اروم باشم 

شب میام دوباره تونستین کمکم کنید میخونم

شب دوباره بزن اینجا رو که کسی پیدا نمیکنه دوباره تاپیک بزن

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اگه بار اوله قاطع برخورد کن

اسکرین شات بگیر بفرست برای خودت و جمع کن برو خونه ی بابات

به پدرش اینا بگو

بگو جدا میشم

ادبش کن تا تکرار نکنه وگرنه از این به بعد هرروز شاهد این صحنه ای

کنارنیامن یبارکناراومدم بعدده سال کنارنذاشته مردعوضی تا اخرعوضیه ،الانم راه جداشدن ندارم،اگه بچه نداری جداشو،چون زخم خیانت هیچ وقت خوب شدنی نیست

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن