2777
2789
عنوان

خانومایه خونه دار

268 بازدید | 27 پست

خانوما از خواب ک پامیشید چیکار میکنید ینی برنامتون چیه چطوری ب خودتون انرژی میدین؟ساعت چند بیدار میشید؟

من تا نیم ساعت سست و بی حالم 😞از این حال بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا بیدار بشم و سیستمم بیاد بالا کلی طول میکشه بدم میاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من اول یه نوشیدنی خنک یا اب میخورم. بدنم هوشیار میشه. بعد از صبحانه هم یک قاشق ویتامین ب کمپلکس. در طول روز هم مقدار زیادی کافئین.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

رادیو روشن میکنم یا موزیک ملایم..

ساعت هفت.صبحانه میخوریم.همسرم میره سر کار. منم مشغولم با فیلم و نقاشی و.. تا ساعت یک یا دو..بعد کارای خونمو انجام میدم شام درست میکنم بعد هم میرم سر کار.

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

من یکی دو ساعت گوشیمو نی نی سایتو چک میکنم بعدش از رو ناچاری پامیشم و یکم بعدش پسرم بیدار میشه و اون تی وی میبینه و منم باز با گوشی! باز وقتایی که بسته نمیخرم 4تا کتاب خوب میخونم!  ساعت حدودا 10 بیدارمیشم ولی از تخت پاشدنم نمیاد

زندگی گنده داریم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕