2777
2789
عنوان

خانومایه خونه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست

البته خونه دار نیستم فقط تابستونا تعطیلم.

صبح اول با همسرم صبحانه می خورم و راهیش می کنم.  یک صفحه از تاپیک قانون جذب رو می خونم. بعدش شکر گزاری . بعدش دیگه کارای خونه  و کارای علمی و شخصی خودم تا بچه ها بیدار شن. 

بین روز زنگ می زنم شوهرم کلی بهش انرژی مثبت میدم. با بچه ها حرف می زنم و بازی می کنم و .... کارهای روزمره و مطالعه ....

خانومای بچه دار حتما سعی کنن حداقل صبح ها نیم ساعت زودتر از بچه ها پاشن تا فرصت برای ریلکس شدن داشته باشن

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ بیدارم اولین کاری که میکنم چایی میذارم

بچه ها را میفرستم دستشویی و صبحانه شونو میدم براشون کارتون میگیرم و میفرستمشون با هم بازی کنن بعد هم بلافاصله ناهار را بار میذارم

وسطهاشم گوشی دستمه تو نی نی سایتم

بعد هم ناهار بچه ها را میدم و ظرف شستن

همسرم بعداز ظهر میاد 

قبلا ساعت 12 بیدار میشدم بعضی وقتام عصر😵 الان شب زود می خوابم صبح ساعت شش تا هشت باید بیدار شده بودم صبحونه هم خوردم می رم برنج میپرم بعدم خورشت لباس میشورم آشپز خونه رو یکم تمیز میکنم بعد میرم تو گوشی نی نی سایت یا تل گرام😅😅

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
شبا چند میخوابی؟

اول سلااااااام اسرا جونم. خیلی دنبالت گشتم که بهت تبریک بگم عزیزم. انشالله قدمش خیر باشه واست.

تابستونا 12 اینا ولی موقع سال دیگه 11 لالا ییم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

من که ساعت خواب و بیداریم دست پسرمه بیدار شد مجبورم انرژی هم داشته باشم

کارها هم وسط بازی باهاش انجام بدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

صبح تا ساعت نه بیدار میشم .بعد صبحانهدرست میکنم میخوریم بعد کارای خونه بعد ناهار میخوریم بعدش میخوابیم بعد از ظهرم یا میریم یکم بیرون هوایی تازه کنیم یا میمونیم خونه.همین.البته بعضی روزها که کسل هستم کلا دست به سیاه و سفید نمیزنم.

اول سلااااااام اسرا جونم. خیلی دنبالت گشتم که بهت تبریک بگم عزیزم. انشالله قدمش خیر باشه واست. تابس ...

سلوووووم اجی جونم😍😍😍😍الهییییی قربونت بشم ممنون

فکر کردم ۹ ۱۰ میخوابی😅😅😅😅

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
سلوووووم اجی جونم😍😍😍😍الهییییی قربونت بشم ممنون فکر کردم ۹ ۱۰ میخوابی😅😅😅😅

😂😂😂وای نه. این شبا که همسرم فوتبال میبینه که دیرتر می شه 

به نام خدا   

ساعت ۷/۱۵بیدارمیشم صبحانه روحاضرمیکنم همسروپسرموبیدارمیکنم صبونه رومیخوریم همسرم میره،اگه منم کارداشته باشم کاراموانجام میدم وپسرمم تواتاقش بازی میکنه،اگه کارم فقط نهارباشه میخوابیم ۱۰-۱۱بیدارمیشیم ونهارمیذارم.همسرم میاد،گاهی همراه همسرم ظهرهایه چرتی میزنیم،بعدهمسرم نشغول درس خوندن میشه منم کارامومیکنم یامیرم خونه مامانم،یامادرشوهر،یاپارک،یاخ

رید😁چون هرشب کارامومیکنم ومیخوابم براهمین اکثراکارندارم صبحا

ولی روزایی هم میشه که کلی کارکلافم نیکنه،خلاصه میگذرونیم دیگه پسرم یه انرژی بهم میده وقتی پامیشه کمکم میکنه😄

بعدم میگه مامانی اگه حوصلت سررفته بریم خونه مادرز😂نم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘