بچم خیلی پایین ترازنافم تکون میخوره و خودمم احساس میکنم که جفت خیلی پایینه مگه نباید بالاتر باشه یا تو پهلوهام باشه آنقدر پایینه که به مثانم فشار میاره به نظرتون طبیعیه یا خطر داره ممنون میشم از نگرانی درم بیارین
درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو هفته ۲۲ و چندروز بودم دقیقا که اینجوری میشدم و متاسفانه داشته دهانه رحمم باز میشده و من فکر م ...
عزیزم خیلی سخته. منم هفته 20 لگدای بچه رو خیلی پایین حس میکردم همون روز رفتم دکتر ولی دکتر حتی نگفت برو سونو بده.با گریه اومدم خونه به دو ساعت نکشید خونریزی شدید کردم و بچه مو از دست دادم. الانم بک سال و نیم میگذره از اون اتفاق ولی جرات ندارم باردار شم😢 بارداری سومم بود بعد از دو تا سقط
دوستان تورو خدا نگین اینجوری واسه من گفتم که ده روزی میشه حرکتش پایین تر امده ولی حتی کوچیکتری ...
ببین جفت من قدامی جنین سفالیک یعنی چرخیده الانم تو بیست و سه هفته هستم و بچم دختره زیر ناف احساس میکنم .برو دکتر استرس بی خود نگیری ک خود استرس از همه چی بدتره