2777
2789
عنوان

بچه ها من دارم میرم تو 22هفته ولی چرا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
دقیقا منم اینجور شدم  استرتر عزیز لطفا حتما حتما برو سونو و اندازه دهانه رحمت رو بگیر

منم تو هفته ۲۲ و چندروز بودم دقیقا که اینجوری میشدم و متاسفانه داشته دهانه رحمم باز میشده و من فکر میکردم ضربه های طبیعی بچمه 

ولی دهانه رحمم داشته باز میشده کیسه ابم خارج شده و پاره شد و بچم سقط شد😔

😊🌷لطفا پستامو لایک نکنید عزیزان.ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو هفته ۲۲ و چندروز بودم دقیقا که اینجوری میشدم و متاسفانه داشته دهانه رحمم باز میشده و من فکر م ...

عزیزم خیلی سخته. منم هفته 20 لگدای بچه رو خیلی پایین حس میکردم همون روز رفتم دکتر ولی دکتر حتی نگفت برو سونو بده.با گریه اومدم خونه به دو ساعت نکشید خونریزی شدید کردم و بچه مو از دست دادم. الانم بک سال و نیم میگذره از اون اتفاق ولی جرات ندارم باردار شم😢 بارداری سومم بود بعد از دو تا سقط

چرا مشکل داشته باشه. مگه غربالگری نرفتی؟ 

رفتم ولی یه چند روزی اصلا استراحت نداشتم میترسم باعث مشکل بشه

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
عزیزم خیلی سخته. منم هفته 20 لگدای بچه رو خیلی پایین حس میکردم همون روز رفتم دکتر ولی دکتر حتی نگفت ...

اخی عزیزم چی کشیدی با سه تا سقط.ان شاالله بارداری بعدیت بسلامتی بچتو بدنیا میاری.

منم میترسم هنوز روز سقطم جلو چشممه😔

😊🌷لطفا پستامو لایک نکنید عزیزان.ممنون
توروخدا برو دکتر  منم همینجوری بودم حس میکردم میزنه به مثانم  بچم سقط شد .دور از جون بچه ...

شما چند هفته سقط کردی عزیزم از همون اول پایین بود یا بعد آمد پایینتر

اخی عزیزم چی کشیدی با سه تا سقط.ان شاالله بارداری بعدیت بسلامتی بچتو بدنیا میاری. منم میترسم هنوز ر ...

ممنون شما هم همینطور. آره خیلی سخته وحشتناکه. انشالله شما هم یه نینی ناز گیرت بیاد توکل به خدا💜💜💜

استارتر لطفا جدی بگیر حتما دکتر و سونوی معتبر برو. اگه دکترت گفت چیزی نیست یه دکتر دیگه  هم برو

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

منم تو هفته ۲۲ و چندروز بودم دقیقا که اینجوری میشدم و متاسفانه داشته دهانه رحمم باز میشده و من فکر م ...

مگه تو 22هم سقط داریم؟! 

بچه یعنی بدنیا اومد؟ کجا؟تو خونه؟دیدیش؟ بعد چیکار کردی؟دکتر هیچی نگفت چرا اینجوری شدی؟

دوستان تورو خدا  نگین اینجوری واسه من گفتم که ده روزی میشه حرکتش پایین تر امده ولی حتی کوچیکترین دردی ندارم

دوستان تورو خدا  نگین اینجوری واسه من گفتم که ده روزی میشه حرکتش پایین تر امده ولی حتی کوچیکتری ...

ببین جفت من قدامی جنین سفالیک یعنی چرخیده الانم تو بیست و سه هفته هستم و بچم دختره زیر ناف احساس میکنم .‌‌‌‌‌برو دکتر استرس بی خود نگیری ک خود استرس از همه چی بدتره