2777
2789
عنوان

بچه ها من دارم میرم تو 22هفته ولی چرا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
پس چرا تیکرمون باهمه؟ برای من21آبان زده!!!  آخرین پری هم 7بهمن بود...

وایی آنقدر ذهنم درگیر پایین بودن بچم شد که اشتباه گفتم واسه بیستم ابانه

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
دوستان تورو خدا  نگین اینجوری واسه من گفتم که ده روزی میشه حرکتش پایین تر امده ولی حتی کوچیکتری ...

امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد. ولی نمیشه ازش ساده گذشت کاش یه نفرم به من تذکر میداد کاش منم جدی میگرفتم اون حرکاتشو که به مثانه میزد کاش دکترمو عوض میکردم کاش یه سونوی دیگه میرفتم. زندگیم الان شده کاش کاش با چند سال نازایی حامله شده بودم که اونم اونطوری از دست دادم

دوست عزیز برا منم نه دردی داشتم نه لکه بینی هیچی هیچی نبود فقط یه شب یهویی خونریزی کردمو یه مدت بعدشم کیسه آب سوراخ شد و دخترمو از دست دادم

پس حتما جدی بگیر و یه سونوی معتبر برو تا طول دهانه رحمت رو اندازه بگیره و حتما استراحت بکن 

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد. ولی نمیشه ازش ساده گذشت کاش یه نفرم به من تذکر میداد کاش منم جدی میگ ...

واقعا واست ناراحت شدم عزیزم وممنون واسه راهنماییت حتما میرم دکتر 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
شما چند هفته سقط کردی عزیزم از همون اول پایین بود یا بعد آمد پایینتر

عزیزم من ۲۲ هفته و چندروز بودم

دکترم تشخیص نداده بود که دهانه رحمم کوتاهه بعد سقط بهم گفتن احتمالا دهانه کوتاه بوده 

😊🌷لطفا پستامو لایک نکنید عزیزان.ممنون
دوستان تورو خدا  نگین اینجوری واسه من گفتم که ده روزی میشه حرکتش پایین تر امده ولی حتی کوچیکتری ...

عزیزم بخدا بخاطر خودت میگیم که پیگیریش کنی.نمیخوام بلایی که سر من اومد سر تو هم بیاد گلم.میخوام نینیت به موقع بدنیا بیاد بسلامتی

مگه تو 22هم سقط داریم؟!  بچه یعنی بدنیا اومد؟ کجا؟تو خونه؟دیدیش؟ بعد چیکار کردی؟دکتر هیچی نگفت ...

زایمان زودرس میشه دیگه.ولی عامیانش میگیم سقط

اره بچمو طبیعی بدنیا اوردم تو بیمارستان بعد خاکش کردیم 😔

دکتر بیمارستان گفت دهانه رحمت احتمالا کوتاه بوده که اینجوری شده

ممنون شما هم همینطور. آره خیلی سخته وحشتناکه. انشالله شما هم یه نینی ناز گیرت بیاد توکل به خدا💜💜💜

ممنون عزیزم همچنین.توکل بر خدا  🌷🌸🌹

عزیزم نمیخوایم که شما رو بترسونیم. فقط سرسری نگیر حس یه مادر هیچوقت بهش دروغ نمیگه. اگه نگران هستی برو دکتر انشالله که بارت رو به سلامت زمین بزاری😙

امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد. ولی نمیشه ازش ساده گذشت کاش یه نفرم به من تذکر میداد کاش منم جدی میگ ...

دقیقا منم نه درد داشتم نه هیجی. ولی حسم میگفت لگداش خیلی پایینه بوجور ترسیده بودم و منم زایمان زودرس شدم با یه خونریزی شدید